Bardzo dziękujemy za modlitwe.Zaczynamy 9 tydzień rehabilitacji Dzieki modlitwie.Bo ,żeby było jasne mąż nie dostal się.To tylko Przemek ma takie chodu.
A pani rehabilitantka wkręciła Go na tydzień dłużej na hydromasaż całkiem darmo bez proszenia nawet. Jak zakupili ten sprzęt to testował darmowo.Teraz znów dała mu w gratisie. U nas to jest straszne dostać się wogóle na takie coś jak rehabilitacja podobno terminy roczne już.
A tu -proszę. Takie cuda tylko z Nowenną i WASZĄ KOCHANI MODLITWĄ! DZIĘKUJEMY.
Wczoraj Przemek zrobił kilka pompek! Ja w szoku .Wszyscy właściwie byli w szoku. Od poniedziałku ma nowe rehabilitacje i nie na skierowanie tylko pani Magda dała dodatkowo w gratisie gdzie u nas czeka się miesiącami. Takie cuda tylko z Nowenną i Waszą modlitwą. Wczoraj była forumka @Dorota i mówi jaki on umięśniony ramiona i ręce.To ja nawet tego nie zauwazyłam przez te pół roku.A faktycznie był wiele drobniejszy przed wypadkiem. Ćwiczenia robią swoje a ręce ćwiczył odrazu w szpitalu dwie butelki 1,5l i ćwiczył. Dziś z nim rozmawiam i pytam co ty sobie synku myślałeś jak nie było pewne czy bedziesz chodził? Mówi-mama założyłem najgorszą z opcji ,że nie będę np.chodził więc postanowilem ,że wyćwiczę sobie tak górę to co zdrowe -ręce i......
@Małgorzata32 dla Ciebie podbijam. Przemcio coraz lepiej chodzi,znaczy tak chodzi ,że coraz mniej widać jak kuleje. Zaczęło się prasowanie koszul koszulek ,pryskanie fury zapachów. Znaczy się zaczęło normalne życie. 4miesiące rehabilitacji za nami.
Małgorzata32 Przemek ogólnie coraz lepiej.Tylko widzę ,że jednak pod okiem rehabilitantki o wiele bardziej sumienny w ćwiczeniach.Wakacje dziewczyny a noga biedaczka odłogiem.Więc wczoraj rozmawiałam z rehabilitantką i mamy zlecenie potem skierowanie i musi czy chce czy nie chce.Ha ha.
@Brygida Super ten Twój Przemek!!! Myślę, że duma Cię rozpiera. Aż miło czytać, jak wrócił do życia. Człowiek umacnia wiarę, że z Bogiem wszystko jest możliwe, gdy się chce. Uściskaj go, bo zuch chłopak jest!!!
Ciągle wdzięczna jestem za tę modlitwę... na każdym kroku . np.Przemek ma dostęp do rehabilitacji kiedy tylko chce,kiedy potrzeba ile potrzeba. Za darmo.
Małgorzata32 a dziękuję! od 16tego stycznia znów nowe rehabilitacje. Uśmiechnięty jest ostatnio często.Na ból nie narzeka ,ćwiczy. Mieliśmy kulig to nie odważył się,mówi że za rok moze... Te dziewczyny nie dają mu żyć
Komentarz
+++
K
A pani rehabilitantka wkręciła Go na tydzień dłużej na hydromasaż całkiem darmo bez proszenia nawet.
Jak zakupili ten sprzęt to testował darmowo.Teraz znów dała mu w gratisie.
U nas to jest straszne dostać się wogóle na takie coś jak rehabilitacja podobno terminy roczne już.
A tu -proszę.
Takie cuda tylko z Nowenną i WASZĄ KOCHANI MODLITWĄ!
DZIĘKUJEMY.
Chwała Mu i dziekczynienie!
Ja w szoku .Wszyscy właściwie byli w szoku.
Od poniedziałku ma nowe rehabilitacje i nie na skierowanie tylko pani Magda dała dodatkowo w gratisie gdzie u nas czeka się miesiącami.
Takie cuda tylko z Nowenną i Waszą modlitwą.
Wczoraj była forumka @Dorota i mówi jaki on umięśniony ramiona i ręce.To ja nawet tego nie zauwazyłam przez te pół roku.A faktycznie był wiele drobniejszy przed wypadkiem.
Ćwiczenia robią swoje a ręce ćwiczył odrazu w szpitalu dwie butelki 1,5l i ćwiczył.
Dziś z nim rozmawiam i pytam co ty sobie synku myślałeś jak nie było pewne czy bedziesz chodził?
Mówi-mama założyłem najgorszą z opcji ,że nie będę np.chodził więc postanowilem ,że wyćwiczę sobie tak górę to co zdrowe -ręce i......
będę chodził na rękach! )
+++
Będzie śmigał.
Przemcio coraz lepiej chodzi,znaczy tak chodzi ,że coraz mniej widać jak kuleje.
Zaczęło się prasowanie koszul koszulek ,pryskanie fury zapachów.
Znaczy się zaczęło normalne życie.
4miesiące rehabilitacji za nami.
Super ten Twój Przemek!!!
Myślę, że duma Cię rozpiera.
Aż miło czytać, jak wrócił do życia. Człowiek umacnia wiarę, że z Bogiem wszystko jest możliwe, gdy się chce.
Uściskaj go, bo zuch chłopak jest!!!
na każdym kroku .
np.Przemek ma dostęp do rehabilitacji kiedy tylko chce,kiedy potrzeba ile potrzeba.
Za darmo.
I musimy prywatnie ,bo na ten czas nic się nie da zrobić.
No a Przemcio bez problemu.
@Bridget co u Przemka? Rehabilituje sie jeszcze?
od 16tego stycznia znów nowe rehabilitacje.
Uśmiechnięty jest ostatnio często.Na ból nie narzeka ,ćwiczy.
Mieliśmy kulig to nie odważył się,mówi że za rok moze...
Te dziewczyny nie dają mu żyć