Witaj, nieznajomy!

Wygląda na to, że jesteś tutaj nowy. Jeśli chcesz wziąć udział, należy kliknąć jeden z tych przycisków!

Orgowe pogadanki o wszystkim.

13940424445136

Komentarz

• Prosze
  • U mnie akurat kawa.
  • U mnie też kawa. 
  • @wiesia, ale mnie chodzi, że to mleko nie było bez laktozy tylko zawierało laktazę - enzym i zastanawiam się jak to się ma do nietolerancji... 
    @czekolada, "chleb w jajku" to jedno z moich ulubionych dań w dzieciństwie i na studiach, a dopiero kilka lat temu dowiedziałam się, że to się ładnie nazywa tosty/grzanki francuskie. Z bułkami też robiłam i były ok. A, i prawdą jest ze najlepsze są z pieczywa , które ma kilka dni.
  • chętnie bym wypiła kolejną kawę, ale to byłaby już trzecia, więc odpuszczam
  • Trzy to unie norma.
    Ale dzis tylko dwie...
  • O, dziękuję. Na kolację w sam raz.
  • Kusicie tą kawusią,a mi teraz niewolno :(
    Z sokiem malinowym się przysiadam. 
  • Przy karmieniu dwie to chyba i tak aż nadto...
  • Buuu....net w laptopie strasznie kiepsko mi chodzi. Przeciązenie sieci?
    Jak tak dalej pojdzie z ogladania relacji SDM nici... :(
  • wifi? czy kabel
  • A ja wykazała się głupotą i jestem chora. W środku ciepłego lata. Tak to jest jak się człowiek schładza sztucznie i na czas wiatraka nie wyłączy.  :s
  • @mamababcia zycze żeby szybko Ci się poprawiło, sztuczne chlodzenie jest zdradliwe niestety.
  • juz po kawusi i surówce

od poniedziałku przechodze na dietę pudełkową
    od pon do piątku przez 4 tyg :) (w weekend własne menu ale też oszczędnosciowe)

mam zamiar schudnąc ok 5 kg
    do tego 2  razy w tyg ćwiczenia w klubie i raz basen

jestem pełna optymizmu
  • @babka4 powodzenia!!!
  • A ja jeszcze przed kawą.
  • dzieki @edytam
    musze się wziąć za siebie
    bo zaczynam słabnąć

zwłaszcza ze pracy mam teraz półtoraetatu
    dopiero po nowym roku kogoś pzryjmą
    2 miesiące już tak ciagnę a na razie żadnej premii nie było ehh

ale "Baśka nic to"  ;)

będzie dobrze :dizzy: 

• Dziękuję @edytam . Wczoraj po prostu czułam że jest mi chłodno, ale wiatrak daleko. Leń we mnie zwyciężył. I skutki są przykre.
  • @Saga enzym laktazy ma poprawic trawienie laktozy (osoby ktore maja problem z laktoza),Adam w szpitalu miał badana tolerancje laktozy i wyszło mu całkiem poprawnie,natomiast nie ma to nic wspolnego z białkiem krowim ,ktorego nie moze

To jest u niego tak-> w testach nie wychodzi i ponoc nie wyjdzie wg jednego z profesorów dermatologii ktory go ogladał ,ale odstawienie nabiału spowodowało ze znikneły objawy alergii tzn azs i popekana pod krwi skóra za uszami

• Pytałam ostatnio o to do kogo sie zwracacie z klopotem,czyms co lezy Wam na sercu.W naszej parafii jest ksiadz ktory udzielał nas rok temu slubu ,bardzo fajnie nas przez to przeprowadził,pojechał i w ciagu godziny załatwił zgode na slub bez zapowiedzi.Udzielił nam slubu łaczonego z chrztem córki w pustym kosciele za zamknietymi dzrwiami,tak jak tego chcielismy,tylko my swiadkowie ktorzy byli rowniez chrzestnymi.Wiem ze nie tak to powinno wygladac i pewnie wielu z Was sie skrzywi ze matka i ojciec trójki dzieci dopiero w zeszłym roku brali slub ,ale mysle ze to własnie dzieki temu ksiedzu ktory "przekonał nas" do tego aby go wziać w ogole sie to wydarzyło.Mam spory problem z ojcem ktory sie ciagnie juz od lat i pomyslałam ze moze rozmowa z tym ksiedzem by mi mogła pojac pewne rzeczy ale z drugiej strony mam opory jeszcze przed tym aby komuś opowiadać o swoich bardzo osobistych kłopotach.To blokada typu" po co komus zawracac głowe swoimi problemami".
  • @Dominikaa gratulacje. Wszystkiego dobrego. 
  • Laf2011 powiedział(a):
    @Dominikaa gratulacje. Wszystkiego dobrego. 
    dziekuję!
  • @Dominikaa, dziękuję. Tak podejrzewałam, ale miło jak ktoś z większą wiedzą i doświadczeniem potwierdzi   :)

• @Dominikaa zawracanie głowy byłoby gdybyś chciała o pierdułach pogadać. A tu jest sprawa bardzo poważna. Gratuluję ślubu. Ważne że idziecie po Bożemu. A każdy ma swój czas i swoje tempo. Ostatni będą pierwszymi.
  • O! Widze @tryk, ze chcesz zadowolic kazdego ;)
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.