Witaj, nieznajomy!

Wygląda na to, że jesteś tutaj nowy. Jeśli chcesz wziąć udział, należy kliknąć jeden z tych przycisków!

Orgowe pogadanki o wszystkim.

14243454748136

Komentarz

• ja tez wole przodem.. ale z tego co wiem w tym peg perego mozna tak i takwsadzac siedziska na te szyny.. ale jakos z doswiadczenia roczne i starsze nie mialy problemu z siedzeniem zgodnie.z.kierunkiem jazdy.. wiekszosc spacerowek tak ma
  • W autobusie jest mi obojętne, ale moja mama musiała jechać przodem ze względu mną chorobę lokomocyjną. Po bokach też jest swiat. Dzieci nie ogarniają takich wielkich przestrzeni. Ja mu pokazuję szczegóły. Dlaczego odbierać mam dziecku kontakt ze mną, żeby widziało moją twarz a ja jego. Ja tak mam. Już mi córka tłumaczyła że to nieważne, ale mam głębokie przeświadczenie że mam rację. Nie będę nikogo przekonywać.
  • Temat wózków mam już za sobą.
    Ale osobiscie wolałam widziec dziecko.

Kawa wypita.
    Pakujemy sie na Mazury
  • Aga85 powiedział(a):
    Oj tak, niektóre nawet się buntują i zycza sobie tylko przodem do swiata :)
      dokładnie :) u mojej córki był dziki ryk jak próbowałam przełozyć spacerówkę przodem do siebie.
  • Czekam u lekarza. Ciekawe co powie. Tym bardziej że moja pani na urlopie. Czekam do obcego. Czuję się strasznie a tu ciągle nic.
  • moze zaraz przyjdzie lekarz
  • Lekarz był ale i pacjenci. Nie mogę mieć pretensji że pani jest dokładna. Już w domu jestem. Wykończona. I mąż obiad zapodał. Idę jeść.
  • smacznego 

• Dziękuję. @Mmalgorza32, chyba się nie spotkamy. Ta choroba zupełnie odebrała mi siły. Po prostu jakaś masakra. Dostałam antybiotyk na 10 dni. Szkoda, bo liczyłam na nasze spotkanie:(
  • Ej...ale ja myslałam o spotkaniu w drodze powrotnej- za jakies poltora tygodnia.
    @mamababcia, zdrowiej!
  • maleństwo chyba będzie chore a w czwartek mam wizytę u lekarza i ma być zdrowe na tę wizytę ...
  • I pewnie na wizyte trzeba bylo czekac z pol roku....
  • @nowa, to niech nie będzie chore, do czwartku dużo czasu! o jej jest?
  • Cieszę się że moje chorowanie w jakiś sposób wam służyło :smile:
  • Kiepsko jesli chlodzenie antybiotykiem sie skonczylo @mamababcia. Zdrowiej!
  • @nowa a co corce sie dzieje, że obawiasz sie choroby?
  • A mi w czwartek zlamala sie osemka a teraz achodzi mi znieczulenie po usuwaniu i juz czuje ból.
  • Zdrowia + @mamababcia ;

Swoje niedopieszczone dziecko 1.5 roku w moim kierunku wozilam. Chociaż na spacerze trochę dopiescilam rozmową ;)
  • Głupota ludzka zawsze kosztuje. szkoda, że tak dużo.  :(
    Dziękuję za troskę. <3
  • O to to. Dziecko potrzebuje kontaktu face tu face. Uśmiechniesz się czy zrobisz jakąś minę. Ech, co za różnica. Już nie dla mnie. W moich czasach nie miałam takiego problemu.
  • jest przeziebiona ma temp nic takiego gdyby nie wizyta kontrolna w czwartek na ktora rok sie czekalo,a ona nie moze byc podziebiona ani nic takiego na wizycie,druga tez ma w sobote badanie a zum ciagnelo sie miesiac i sie boje czy znowu nie ma ,juz badani
  • przekladalam bo byla chora
  • robie od maja jej te badanie i zrobic nie moge bo stale zum a jak zdrowa to terminu nie ma
  • @tryk dziękuję. Jesteś niezawodny.
  • Życzę zeby sie i wizyta i badania udaly @ nowa
  • dziękuję 
  • Zdrowia zycze Paniom.
  • Dziękuję. Tylko nie dawaj mięty ani rumianku.
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.