Witaj, nieznajomy!

Wygląda na to, że jesteś tutaj nowy. Jeśli chcesz wziąć udział, należy kliknąć jeden z tych przycisków!

Orgowe pogadanki o wszystkim.

14041434546136

Komentarz

• No pewnie @Malgorzata 32,nie kazdy pije kawe i odwrotnie
  • Mówisz- masz! :)
  • @tryk jak raz marzylam o herbacie ,dziekuje, padam doslownie na nos a jeszcze ciezki wieczor mnie czeka
  • @tryk , dziękuję. Skończyła się transmisja, czas na herbatę.
  • prosze
  • Co by nie mówić - ED jest jednak wygodne :-)

właśnie wpadłam w wir zakupów - plecaki, zeszyty, okładki, stroje na WF, pudełka na jedzenie........
    dojdą jeszcze bilety miesięczne na autobus, bo szkoła na drugim końcu miasta.......

A jak pomyślę, że będę wstawała o 6, żeby wyszykować dwójkę do szkoły, to myślę sobie, że do tej pory miałam rajskie życie ;-)
  • zakupy w net?
  • dla mnie przedszkole/szkola/gimnazjum zawsze bylo lepszym rozwiazaniem bo dziecko ma opieke ja w tym czasie bez problemu jade do lekarza z drugim w polu robie itp,nie szukam nikogo do opieki najwyzej poprosze panie zeby w szkole dluzej zostalo
  • a gotowki to sporo trzeba,tyle ze nauczylam sie ze niektore rzeczy zbedne lub uzywane raz na rok to nie kupuje, ranne wstawanie to dla mnie norma bo zwierzyniec ma swoje potrzeby
  • co do zakupow szkolnych zalezy od szkoly np stroj na wf to bluzeczka biala bez lub z dowolnym nadrukiem, zamiast spodenek-legginsy aby ciemne i kolor jednolity buty-bez obcasow bíale podeszwy í nie klapki
  • @tryk - co mogę - kupuję w necie.
    np. szansa, że w moim mieście znajdę czarne spodnie na bardzo szczupłego chłopca nie będące jeansami, dresami ani sztruksami - jest znikoma ;-)
    A to wymóg do mundurka
    Matko, pińcet pierdół mnie do tej pory omijało...........
  • @mama_asia  co roku coraz krócej robie zakupy szkolne, pierwsze sprawily mi nawet przyjemność, teraz wpadam z lista wypadam z siatami i tyle mnie widzieli, ale czasami sa zadania do wykonania typu dostanie podrecznika do religii ktorego nigdzie nie ma (tak bylo w zeszłym roku ) .Taki popyt ;) 
  • ja się łudzę, że właśnie w przyszłym roku będą krótsze. W tym wszystko trzeba kupić od podstaw x 2.
  • @mama_asia ; tak w przyszłym roku wiele rzeczy odejdzie jesli dzieci uszanuja :) u mnie najwięcej zamętu w zakupy wprowadza teczka plastyczna która trzeba uzupełniać dwa razy w roku z kartką w rece bo szkoła narzuca wszystkim uczniom to same wyposazenie w teczce.
  • Wow,dzisiaj tort zamiast świeczki :)
    Jakaś impreza?
  • @olgal ;
    swieczki w frakcja nocna,nie robie konkurencji
  • Wygląda smakowicie. U nas na wsi festyn. Muzyka gra imprezowicze chodzą pod oknami.
  • Zgaga. Niedobrze...
  • Od tego tortu?
  • Migrena. Niedobrze. A tort zrobiłam wieczorem na urodziny męża. Taki ładny nie wyszedł wprawdzie. Ale sie starałam.
  • Pozdrawiamy z Krakowa!!! :)
    Alleluja!
  • Alleluja! Dzisiejszy dzień też ofiarowałam w waszej i wszystkich pielgrzymów intencji.
  • chce koniec dnia
  • Hej, @nowa, dopiero się zaczął!
  • ja juz mam dosc dzisiejszego dnia
  • O rety. Co tam? 
  • nic norma troche przegieta,a zmieniajac temat i moje mysl znalazlam 3 pomidory pierwsze ktore mi w zyciu dojrzaly a i 2 wiadra ogorko takich po 20 dak szt lub wiekszych nie mam takich malutkich sloiczkow bo bym jutro uzyla sprzetu z forum
  • a wiecie ze te pomidory inaczej smakuja niz ze sklepu?
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.