Witaj, nieznajomy!

Wygląda na to, że jesteś tutaj nowy. Jeśli chcesz wziąć udział, należy kliknąć jeden z tych przycisków!

Orgowe pogadanki o wszystkim.

16263656768136

Komentarz

• Pokrzywa?
  • Pokrzywe mam ale farmaceutka odradzila mocno bo miewam klopoty z nerkami (rzadko na szczescie) i podchodze do niej jak pies do jeza.
  • O czystku ostatnio glosno ,wiec poczytam w takim razie o co chodzi :) 

@Małgorzata 32 stosowalas ? Jesli tak to z jakim rezultatem ?
  • W biedronce sa zupy-krem, jakas nowosc, kupilam na probe i smaczne sa, dzieci zjadly. Na dzien w pospiechu polecam na obiad.
  • Tydzień temu skończyliśmy dawać antybiotyk. Dziś 39,6. Zaczynam się martwić. To już trzeci raz tak się zaczyna, pierwszy raz miesiąc temu :(
  • 2 sierpnia pierwszy raz, wtedy podobno ropne zapalenie gardła, gorączka do 40 stopni - antybiotyk. 22 sierpnia znów to samo, gorączka do 41 - antybiotyk. Dziś w nocy od nowa. Znów dreszcze i gorączka.
  • edytowano września 2016
    Popytaj
    @Haku ;
    u niej F ma regularnie goraczki.

nikt Wam nie zleca jakis badań szczegółowych? Chyba nie dadzą 3 antybiotyku w ciagu mca??!!!
  • Nie zgodzę się, nie ma mowy
  • @mama_asia  jakieś badania krwi robiliście w międzyczasie? 
  • Jutro rano mąż pojedzie z nim zrobić badania prywatnie. Mocz, morfologię, co jeszcze?
  • Crp zróbcie, prokalcytoninę
    Podziękowali 1mama_asia
  • Ja swego czasu miałam takie nawracające anginy. Dopiero zastrzyki załatwiły sprawe. Po zastrzykach jeszcze antybiotyk doustny 10 dni.
  • Dzwoniłam do lekarki - mamy robić jutro komplet badań
    Podziękowali 2mamababcia annabe
  • Bea u nas problem ustąpił dopiero po antybiotyku podanym w ciemno.  Po 3 dawce było już lepiej.  Może posiew zrób?  I zobacz co w nim siedzi? 
  • Do kompletu jeszcze 9-latek, który właśnie skończył ed i jutro miał jechać do szkoły znów ma swoją jazdę z bólem głowy
    A mi 2 latka nie chce spac tylko ryczy juz 50 min. Przytulic sie nie chce, pic nie chce, chyba nawet nie wie o co jej chodzi i po co placze. Nie mam juz na nia pomyslu.

• @Bea a lamblia nie wróciła? Nam sie poprawiło po tym metronidazolu. Nie skarżył sie juz dawno na bóle brzucha. A były codziennie. I nawet wszyscy widzą ze brzuch mu spadł- jakby wzdęcia wszystkie minęły. 
    Tą candide dieta próbuje zwalczać, poluznilismy troche na wakacjach i staram sie wrócić do zupełnie bez cukru. I jeszcze odkryłam ze jak zaczął jeść mleko i nabiał to znowu sie pogorszylo.. Wiec u nas chyba nie tylko lamblia candida ale jakaś nietolerancja laktozy wyglada na to.. 
  • @mamuma - i jak? Uspokoiła się?
  • Poprzednio najwyższa była 40,9.
    Co to za cholerstwo?
  • Zasnela. Ale byla u nas ulewa i burza, moze na to tak reagowala.

Goraczka ogromna, biedne dziecko.
  • Ojej. Znowu.. +
    Podziękowali 1mama_asia
  • @mama_asia co z małym? Jak poranek? Gorączka duża i tak często??? 
    Podziękowali 1mama_asia
    @mama_asia  daj znac jak bedziesz mogla! Biedactwo :( @Bea a helicobacter sprawdzaliscie ? U nas Adam mial takie objawy ,plus do tego co jakis czas (kilka,kilkanascie tyg) sobie zwymiitowal raz,lub dwa i znow glodny i zdrowy.A nie dosc ze jadl duuuuzo to jeszcze nie przybieral na wadze.W sumie nadal nie przybiera za specjalnie. Na hp dostal metronidazol,duomox i polprazol z enterolem . 
    @mamababcia jak zdrowie i samopoczucie ?
    @Tryk pracusiu,a Ty gdzie ?
    @mamuma a zeby wszystkie juz ma ? Nie zazdroszcze tego placzu,wykancza i dziecko i matke szczegolnie psychicznie ,jak nie wiadomo o co chodzi.
    Podziękowali 1mama_asia
  • W nocy 39,8.
    Teraz prawie 39.
    O 9-tej jedziemy na badania, o 10.30 na wizytę. 
  • @mama_asia
    Oby się wyjaśniło i żebyście znaleźli skuteczną pomoc +
    Podziękowali 1mama_asia
  • @manna ona przed spanien tak plakala. Wychodza jej piatki, wsadza raczki do buzi, moze to w polaczeniu ze zmiana pogody (bylo ladnie, a nagle deszcz, burza i wiatr) dalo efekt "wszyscy sie ode mnie odczepcie". Po burzy zasnela i tylko raz w nocy cos pojekiwala, jak ja kocykiem przykrylam, to bylo ok.
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.