Dziękuję, coraz lepiej. Przestał gorączkować, teraz 38,3 to jakiś pikuś jest Ma świetny apetyt, zaczął się znowu kłócić z rodzeństwem a nawet bić więc jest ok. Tylko jak pomyślę, że to drugi antybiotyk w tym miesiącu to płakać mi się chce.
Chciałam jesienią wyjechac na wycieczkę zagraniczną do Wilna i okolic - marzyłam od lat niestety teraz prywatne zabiegi biorę więc wszystko pod znakiem zapytania do tego córka daleko na studia rusza i trzeba urządzić ją - to też koszty
Dobrze @mama_asia że trafiony antybiotyk. Gorzej jakbyś musiała wymieniać. Cieszę się że lepiej.
@babka4 jeszcze przyjdzie czas na realizację marzeń. Trudno choć rozumiem żal.
Podróż do Wilna to nie są aż takie duże koszty. za 80 Euro za dobę udalo nam się wynająć spory pokój dla 6 osób z kuchnia i łazienką. W centrum Wilna blisko cmentarza na Rossie.
Dobrze się jeździ własnym samochodem po Litwie prawie nie ma ruchu, nie to co u nas.
Warto obejrzeć Troki i zamek na wyspie. W sklepach drogo, warto zabrać własne jedzenie.
@zbyszek ale ja nie własnym autem tylko zorganizowana WYCIECZKA to koszt ok. 800 zł + ok. 30 € na wstępy + na pamiątki i fakultatywne 2 wycieczki do tego w dogodnym dla mnie terminie wyjazd ze stolicy lub Gdańska to koszt dojazdu i noclegu bo często o 4-5 rano start
Komentarz
Ale na kawę to chyba za późno o tej porze
ja mam w planach lampkę wina do kolacji
Ma świetny apetyt, zaczął się znowu kłócić z rodzeństwem a nawet bić więc jest ok.
Tylko jak pomyślę, że to drugi antybiotyk w tym miesiącu to płakać mi się chce.
do Wilna i okolic - marzyłam od lat
niestety teraz prywatne zabiegi biorę
więc wszystko pod znakiem zapytania
do tego córka daleko na studia rusza i trzeba urządzić ją - to też koszty
za 80 Euro za dobę udalo nam się wynająć spory pokój dla 6 osób z kuchnia i łazienką.
W centrum Wilna blisko cmentarza na Rossie.
Dobrze się jeździ własnym samochodem po Litwie prawie nie ma ruchu, nie to co u nas.
Warto obejrzeć Troki i zamek na wyspie.
W sklepach drogo, warto zabrać własne jedzenie.
ale ja nie własnym autem tylko zorganizowana WYCIECZKA
to koszt ok. 800 zł + ok. 30 € na wstępy + na pamiątki i fakultatywne 2 wycieczki
do tego w dogodnym dla mnie terminie wyjazd ze stolicy lub Gdańska
to koszt dojazdu i noclegu bo często o 4-5 rano start
a ja nie prowadzę auta od wielu lat ...
Ufff...w koncu przekroczylismy granice.
Kiepsko sie jedzie. Mamy jeszcze 500 km do celu.
I @ProMama
I @Kotek
I @Gregorius
I wielu innych ludzi...
Zdecydowanie kawa!
Właśnie się zaparzyła. Więc robię sobie przerwę.
A tak w ogóle...nie ogarniam.