Czy to prawda ze jak zaloza holter ekg to trzeba sie specjalnie meczyc ?
Jak specjalnie męczyć? Raczej odwrotnie, żadnego intensywnego wysiłku ewentualnie spacer,normalny tryb życia. Moja mama dopiero co miała i dostała takie właśnie zalecenia.
No coś jest na rzeczy, bo ja dziś do tyłu chodzę pomimo kawy. Albo jakieś ciśnienie niskie albo już nie wiem co.
Wyspana jestem. Spałam do 10.30
Nie wkurzaj matek małych dzieci! edit: które (te dzieci) skaczą matkom po głowie od 6 rano albo dla odmiany (te jeszcze nieskaczące) domagają się ciamkania o 5, hehe!
Prosze o modlitwę. Jestem w drodze. Do domu zostalo jakies 40 km. I cos sie dzieje z autem. Tlucze cos w zawieszeniu .Pomocy wezwac nie moge. Oby sie udalo jakims cudem dojechac...
Uf dotarlismy. Przed chwilą. Chwała Panu!!! Ten dystans zająl mi ponad półtorej godziny. Jestem mokra od potu... Prawdopodobnie awaria ukł. kierowniczego. A dwa dni temu zrobilismy tym autem ok 1500 km. I to nie z taką prędkością. To auto nigdy nie zawiodło...Nigdy! Ide sie rozpakowywac. Dzięki! Sama też dawno tak intensywnie się nie modliłam
Komentarz
U nas podgrzybki po 13 zl a kurki 26 zl/kg wiec z kurkami jeszcze poczekam
@Małgorzata32 nie ma to jak w domu:) i kupa prania po powrocie
Wyspana jestem. Spałam do 10.30
Raczej odwrotnie, żadnego intensywnego wysiłku ewentualnie spacer,normalny tryb życia.
Moja mama dopiero co miała i dostała takie właśnie zalecenia.
Teraz juz calkiem dobrze funkcjonuję
Dziś już funkcjonuję normalnie. Ale wczoraj rozmawiałam z koleżanką, która ten stan określiła jako "odłączenie zasilania" i że też tak miała wczoraj.
Prawdopodobnie awaria ukł. kierowniczego.
A dwa dni temu zrobilismy tym autem ok 1500 km. I to nie z taką prędkością.
To auto nigdy nie zawiodło...Nigdy!
Ide sie rozpakowywac. Dzięki!
Sama też dawno tak intensywnie się nie modliłam
Jutro wroci z urlopu nasz mechanik to sie wypowie.
Trzy kawy dzis wypiłam...
I jakos funkcjonuję.