Jaki szampon kupić dla dziesięciolatki? Włosy zaczęły się szybko przetłuszczać. Myje tym samym co ja, ale może on jest za mocny?
Dla przetluszczajacych włosów z Green Pharmacy dla dorosłych (naturalny, mało chemii) I myć nim tylko 1 raz i tylko u nasady, samą skorę, najlepiej rozcienczony szampon rozetrzec na calej skorze glowy. Nie musi się spienic. Drugie mycie dziecinnym szamponem porządnie juz
Ja też podziwiam . Tak się zastanawiam co jeszcze będzie dziś z nieba padać? Wyszłam nic nie padało,po chwili deszcz zaczął padać potem deszcz ze śniegiem, teraz śnieg. Ślisko znowu będzie na szosie . Piję bleeee herbatę
Wy mnie nie macie za co podziwiac. Poszcze zawsze wvintencji. Czasami trzeba. Ale srednio mi to wychodzi. Np miałam postanowienie 6 tygodnina Poscie Daniela wytrwac. Dałam rade trzy. Pojawił sie duzy stres i poszło. Zajadanie stresu. Teraz np pije kawe. A rano skusiłam sie na roratnie kakałko- słodkie ble. A w ogole to niczego ostatnio nie ogarniam. Dzisiejszy dzien mnie przeraza- tyle jeżdżenia. Gdzie tu czas na myslenie o świętach?
Kupilam na bonprix dwie rzeczy, obie maja status "paczka jest kompletowana" ale jedna rzecz "dostepnosc za 3-4 tygodnie"!!!! Mial ktos taka sytuacje? Wysla mi to co maja, czy ze wszystkim beda czekali? Od 2 dni mam polaczenia z zastrzezonego numeru, to moga oni dzwonic? Pierwszy raz u nich kupuje i juz mi sie nie podobaja, powinni wedlug mnie pisac wszystko na maila.
Komentarz
I myć nim tylko 1 raz i tylko u nasady, samą skorę, najlepiej rozcienczony szampon rozetrzec na calej skorze glowy. Nie musi się spienic.
Drugie mycie dziecinnym szamponem porządnie juz
Właśnie earl greya dopijam.
3 l wody
pokrzywe
jaki skladnik?
zdrowe hm,niewiem
ktos tu jest
Piję bleeee herbatę
Teraz np pije kawe. A rano skusiłam sie na roratnie kakałko- słodkie ble.
A w ogole to niczego ostatnio nie ogarniam. Dzisiejszy dzien mnie przeraza- tyle jeżdżenia.
Gdzie tu czas na myslenie o świętach?
Mial ktos taka sytuacje? Wysla mi to co maja, czy ze wszystkim beda czekali?
Od 2 dni mam polaczenia z zastrzezonego numeru, to moga oni dzwonic?
Pierwszy raz u nich kupuje i juz mi sie nie podobaja, powinni wedlug mnie pisac wszystko na maila.