Witaj, nieznajomy!

Wygląda na to, że jesteś tutaj nowy. Jeśli chcesz wziąć udział, należy kliknąć jeden z tych przycisków!

Orgowe pogadanki o wszystkim.

19394969899136

Komentarz

• ja też herbatkę
  • Mleko z miodem pije, bo zdarlam sobie gardło, wrocilam z koncertu Piwnicy pod Baranami :) jestem juz niemal w świątecznym nastroju dzięki Nim :)
    Podziękowali 1madzikg
  • edytowano grudnia 2016
    Nie umiem z tel linka wstawić, posłuchajcie Pieśni Jasnogórskiej Piwnicy pod Baranami, do tej pory mam dreszcze
  • PaniWiosna powiedział(a):
    Jaki szampon kupić dla dziesięciolatki? Włosy zaczęły się szybko przetłuszczać. Myje tym samym co ja, ale może on jest za mocny?
    Dla przetluszczajacych włosów z Green Pharmacy dla dorosłych (naturalny, mało chemii)
    I myć nim tylko 1 raz i tylko u nasady, samą skorę,  najlepiej rozcienczony szampon rozetrzec na calej skorze glowy. Nie musi się spienic.
    Drugie mycie dziecinnym szamponem porządnie juz
  • Ja mam obie. 
  • @tryk, jak tam? Od wczoraj coś piłeś?
    Właśnie earl greya dopijam.
    Podziękowali 2Skatarzyna madzikg
  • pilem sok z seler,pietruszka,grapefruit ok 1l
    3 l wody
    pokrzywe
    Podziękowali 1Olesia
  • Fuj!
    Podziękowali 1Nika76
  • @mamababcia  o co chodzi?
    Podziękowali 1Elżunia
  • O te zdrowe soki.
  • no ale co fuj
    jaki skladnik?
    zdrowe hm,niewiem
  •  tryk powiedział(a):
    pilem sok z seler,pietruszka,grapefruit ok 1l

ten sok - to wszystko w jednym? Okropne dla mnie.
  • no ale z cukrem naturalnym,smakuje jak cukierek landrynka
    Podziękowali 1Olesia
  • Nie wierzę.
    Podziękowali 1Nika76
  • to moj smak,to sa moje odczucia przez kubki smakowe,
  • Ja też mówię o swoim smaku. Robiłam nieraz mężowi takie warzywne soki i nie mogłam nigdy zrozumieć, dlaczego on się tak cieszył.
  • edytowano grudnia 2016
    :open_mouth: @Bea dzięki! To jeszcze poczekam :)
  • @mamababcia  byle smakowalo,ja wole warzywno owocowe
    ktos tu jest
  • Ja zdecydowanie owocowe.
  • Dziś w ramach postu sama woda.
  • Podziwiam Cię, Małgorzata.
    Podziękowali 2Małgorzata32 wielorybek
  • Ja też podziwiam . Tak się zastanawiam co jeszcze będzie dziś z nieba padać? Wyszłam nic nie padało,po chwili deszcz zaczął padać potem deszcz ze śniegiem, teraz śnieg. Ślisko znowu będzie na szosie .
    Piję bleeee herbatę
    Podziękowali 1Małgorzata32
  • Wy mnie nie macie za co podziwiac. Poszcze zawsze wvintencji. Czasami trzeba. Ale srednio mi to wychodzi. Np miałam postanowienie 6 tygodnina Poscie Daniela wytrwac. Dałam rade trzy. Pojawił sie duzy stres i poszło. Zajadanie stresu.
    Teraz np pije kawe. A rano skusiłam sie na roratnie kakałko- słodkie ble.
    A w ogole to niczego ostatnio nie ogarniam. Dzisiejszy dzien mnie przeraza- tyle jeżdżenia.
    Gdzie tu czas na myslenie o świętach?

Podziękowali 1mamababcia
  • Nie wiem gdzie czas, też nie myślę o świętach,u mnie to teraz aby dzień przetrwać 
  • Dla mnie święta są tak daleko, że ich ciągle nie widzę. Wysłałam kartki, a poza tym wszystko co robię jest nieswiąteczne i na nic czasu nie starczy.
    Podziękowali 1Bridget
  • Ale mi zimno brrr
  • Kupilam na bonprix dwie rzeczy, obie maja status "paczka jest kompletowana" ale jedna rzecz "dostepnosc za 3-4 tygodnie"!!!! 
    Mial ktos taka sytuacje? Wysla mi to co maja, czy ze wszystkim beda czekali?
    Od 2 dni mam polaczenia z zastrzezonego numeru, to moga oni dzwonic?
    Pierwszy raz u nich kupuje i juz mi sie nie podobaja, powinni wedlug mnie pisac wszystko na maila.
  • Maja pecha, bo ja nie odbieram zastrzezonych. Ale w takim razie zrobie wyjatek i odbiore. Dzieki.
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.