@mamuma też tak miałam,ale oni nie dzwonili. Będą czekać z wysłaniem wszystkiego chyba że zadzwonisz albo napiszesz maila,że chcesz inaczej.Ja poczekałam aż będzie wszystko,z tym,że trwało to oczekiwanie gdzieś z tydzień,mimo,że też była informacja 3-4 tygodnie.
Polecicie jakieś buty zimowe? już dłużej w nieocieplanych nie wytrzymam, trzy lata nie było zimy to jakoś się dało, ale teraz albo śnieg albo roztopy i wiecznie jestem zmarznieta lub przemoczona.
Szukam ciepłych, nieprzemaklanych do 150 zł które wytrzymają z 5 najbliższych lat
Buuu... Zmarzłam w nocy. Wygląda na to, ze piec się wyłączył. Pokombinowałam rano, ale nadal nie grzeje. Ktos tu niedawno miał podobny problem. @MAFJa?
Na myślenie zawsze można znaleźć czas. Gorzej z robota
Wczoraj zapoczątkowałam proces prania jedynej firanki i zdjęłam pajęczyne z sufitu he he... Z domu rodzinnego wyniosłam nienawiść do świątecznych porządków i zamiłowanie do swiatecznej czystości. ..
Przyszedł pan, przekręcił pokretło i piec działa. Przy okazli sie uśmiał, bo piec był zwyczajnie wyłączony. Oczywiscoe pierwsza myśl, ze Mały musiał krecic. Ale zrobiłam dochodzenie i...Najstarszemu było zimno (ma pokój w piwnicy)ipróbował podkręcić. Tyle, ze nie we właściwym kierunku
Temat się rozwija... Wątek o pierdolach by się przydał ****
Kiedyś wsiadam do auta niedługo po naprawionej awarii... zobaczylam 3 czerwone kontrolki ....Iiii. ... "Uuaaaaa!!! Znowu zepsute!!"
Załamałam się i dzwonie do mechanika... mówię co i jak i ze to jakiś koszmar... . a on do mnie: "Włączyła pani silnik?" Ja: "Nie, bo się bałam. ..." "To proszę przekręcić kluczyk" "Ale nic się nie stanie???" "Proszę się nie bać" ...... brrrrr ... I palą się teraz?" "Nie!!! zgasło wszystko oprócz ręcznego!!!!"
Ciesze sie, ze juz ciepło. Co zmarzłam to moje. Ale... Zdrzemnęłam sie troche. Teraz pije kawe i za sprzątanie się biore. Ciezki ten tydzien był. W weekend tez nie mam szansy odpoczać.
Komentarz
Będą czekać z wysłaniem wszystkiego chyba że zadzwonisz albo napiszesz maila,że chcesz inaczej.Ja poczekałam aż będzie wszystko,z tym,że trwało to oczekiwanie gdzieś z tydzień,mimo,że też była informacja 3-4 tygodnie.
już dłużej w nieocieplanych nie wytrzymam, trzy lata nie było zimy to jakoś się dało, ale teraz albo śnieg albo roztopy i wiecznie jestem zmarznieta lub przemoczona.
Szukam ciepłych, nieprzemaklanych do 150 zł które wytrzymają z 5 najbliższych lat
tiaa już mąż mi proponował "filcoki"
i mierząc przypomniałam sobie czemu nie mam...
da się jakoś zwęzić cholewki kozaków?
Zmarzłam w nocy.
Wygląda na to, ze piec się wyłączył.
Pokombinowałam rano, ale nadal nie grzeje.
Ktos tu niedawno miał podobny problem.
@MAFJa?
Gorzej z robota
Wczoraj zapoczątkowałam proces prania jedynej firanki i zdjęłam pajęczyne z sufitu he he...
Z domu rodzinnego wyniosłam nienawiść do świątecznych porządków i zamiłowanie do swiatecznej czystości. ..
Jedno mi drugie uniemożliwia
W domu zimno.
Ale pan obiecał po 17 byc.
Choc i do siedemnastego jiz całkiem blisko
Oczywiscoe pierwsza myśl, ze Mały musiał krecic. Ale zrobiłam dochodzenie i...Najstarszemu było zimno (ma pokój w piwnicy)ipróbował podkręcić. Tyle, ze nie we właściwym kierunku
Moja babcia kiedyś ściągala fachowca do pralki, bo nowa a niedziała już
no nie działała bo i jej nikt do prądu nie podłączył
Wątek o pierdolach by się przydał
Kiedyś wsiadam do auta niedługo po naprawionej awarii... zobaczylam 3 czerwone kontrolki ....Iiii. ... "Uuaaaaa!!! Znowu zepsute!!"
Załamałam się i dzwonie do mechanika... mówię co i jak i ze to jakiś koszmar... . a on do mnie:
"Włączyła pani silnik?"
Ja: "Nie, bo się bałam. ..."
"To proszę przekręcić kluczyk"
"Ale nic się nie stanie???"
"Proszę się nie bać"
...... brrrrr
... I palą się teraz?"
"Nie!!! zgasło wszystko oprócz ręcznego!!!!"
KURTYNA
Ciesze sie, ze juz ciepło.
Co zmarzłam to moje.
Ale...
Zdrzemnęłam sie troche. Teraz pije kawe i za sprzątanie się biore.
Ciezki ten tydzien był.
W weekend tez nie mam szansy odpoczać.
Mnie takie doświadczenia uczą żeby najpierw pomyśleć zanim mnie wściekłość lub rozpacz wezwie do działania.
Nie zawsze o tym pamiętam. ..