@Nika długo myslałam i kombinowałam z programatprem temperatury zanim po pana zadzwoniłam. Do głowy mi nie przyszło, ze taka akcja. Zreszta ten piec to dla mnie nowosc. Balabym sie cokolwiek ruszac, zeby nie popsuc. Tym bardziej, ze piec na gwarancji.
Cóż, ja też mam na koncie wezwanie fachmana do "naprawy". Zmywarka. Wyskoczył jakiś dziwny kod usterki, co go instrukcja obsługi nie przewidywała. Jakieś 40 Fachman przyjechał "To nie kod usterki kierowniczko, tylko czas pozostały do końca programu"
Tesco odzieżowy to najblizej w Bydgoszczy mam, lubie markę ff Ceny rozne maja, duzy wybor ladnych rzeczy ale sporo bylectwa tež, za malo personelu na odziezowym stoisku , ale szatni 5 czy 6 ostatnio latem kupilam spodnie letnie za 89, spódnice letnia dluga do stóp za 79 zł
Te Święta muszą być jakieś szczególnie ważne,bo wali mi się na łeb wszystko. Już nie mam siły normalnie. Od znajomych też podobne sygnały,tutaj też się posypały choroby/wypadki... No i wez nie wierz w walkę Dobra i Zła.
W ubiegłym roku nie mieliśmy wogóle świąt takich co się siedzi za stołem ,spotyka z rodziną ... Przemek miał wypadek w Wigilię i całą noc spędziliśmy w szpitalu,umieraliśmy ze strachu najpierw o jego życie ,potem o to czy będzie chodził. Były to inne święta jak wszystkie. Ale... Pan Jezus i tak się narodził. Właściwie wolę nas po tym tym wszystkim,jak rok temu. W tym roku Adwent zaczęłam od operacji-jednak Pan Bóg wie co robi.
@PaniWiosna dacie radę! Te $wieta bedą na swoj sposób szczególne.
Pamiętam nasze Boże Narodzenie sprzed pięciu lat- z Weroniką na OAIT i z Olą na neurochirurgii.
I pamietam ja w drugii dzień BN zaprzyjazniony ksiądz przyszedł na intensywną terapię. I rzekł do Weroniki pogrążonej w śpiczce "Pan Jezus przyszedł! Z księdzem"
@PaniWiosna dacie radę! Te $wieta bedą na swoj sposób szczególne.
Pamiętam nasze Boże Narodzenie sprzed pięciu lat- z Weroniką na OAIT i z Olą na neurochirurgii.
I pamietam ja w drugii dzień BN zaprzyjazniony ksiądz przyszedł na intensywną terapię. I rzekł do Weroniki pogrążonej w śpiczce "Pan Jezus przyszedł! Z księdzem"
@PaniWiosna nam tez nagle okoliczności się zmieniły (we wtorek mamy pogrzeb w rodzinie, Tesć zmarł) i nie będę robić tyle co zwykle, ale uszek mogę ulepić wiecej niz tylko dla nas, a barszcz gotuję wyborny i tym się możemy podzielić!
Chciałaś chciałaś... Muszę mieć na kogo winę zwalić. Grali jakby przeciwnik nie mógł im nic zrobić to mają za swojej. A mnie jest wygodniej powiedzieć, że to przez ciebie.
Syn mi powiedzial, ze nie ma pluszowego pajaka i by chcial pod choinka miec, szukam, czy w ogole sa w sprzedazy i trafilam na ta strone Moze ktos chce weszke lub czerwa?
Syn mi powiedzial, ze nie ma pluszowego pajaka i by chcial pod choinka miec, szukam, czy w ogole sa w sprzedazy i trafilam na ta strone Moze ktos chce weszke lub czerwa?
Jaka ładna KIŁA a GRONKOWIEC ZŁOCISTY też fajny,niebieski,miły
Komentarz
Zabraniają grzebać w czasie gwarancji to sami muszą się fatygowac
Zmywarka. Wyskoczył jakiś dziwny kod usterki, co go instrukcja obsługi nie przewidywała.
Jakieś 40
Fachman przyjechał
"To nie kod usterki kierowniczko, tylko czas pozostały do końca programu"
dobrze, ze się spostrzegłam i dosypałam co trzeba
Ceny rozne maja, duzy wybor ladnych rzeczy ale sporo bylectwa tež, za malo personelu na odziezowym stoisku , ale szatni 5 czy 6
ostatnio latem kupilam spodnie letnie za 89, spódnice letnia dluga do stóp za 79 zł
Odpowiedz moja do postu 2 strony do tylu
Już nie mam siły normalnie.
Od znajomych też podobne sygnały,tutaj też się posypały choroby/wypadki...
No i wez nie wierz w walkę Dobra i Zła.
Przemek miał wypadek w Wigilię i całą noc spędziliśmy w szpitalu,umieraliśmy ze strachu najpierw o jego życie ,potem o to czy będzie chodził.
Były to inne święta jak wszystkie.
Ale...
Pan Jezus i tak się narodził.
Właściwie wolę nas po tym tym wszystkim,jak rok temu.
W tym roku Adwent zaczęłam od operacji-jednak Pan Bóg wie co robi.
Te $wieta bedą na swoj sposób szczególne.
Syn mi powiedzial, ze nie ma pluszowego pajaka i by chcial pod choinka miec, szukam, czy w ogole sa w sprzedazy i trafilam na ta strone
Moze ktos chce weszke lub czerwa?
Pająki ich marzenie, jeszcze nie spełnilam.