Modlitwa Wstępna ,wierzę w Boga Ojcze nasz i 3zdrowaśki @OlaN TAJEMNICE RADOSNE 1. Zwiastowanie Najświętszej Maryi P.@Bridget 2. Nawiedzenie św. Elżbiety.@Skatarzyna 3. Narodzenie Pana Jezusa.@Agnieszka82 4. Ofiarowanie Pana Jezusa w świątyni.@jukaa 5. Odnalezienie Pana Jezusa w świątyni.@Marzena33
TAJEMNICE ŚWIATŁA
1. Chrzest Pana Jezusa w Jordanie.@Felicyta 2. Objawienie Pana Jezusa na weselu w Kanie.@E,milia 3. Głoszenie przez Pana Jezusa Królestwa Bożego i wzywanie do nawrócenia.@Elżunia 4. Przemienienie Pana Jezusa na górze Tabor.@Katarzyna 5. Ustanowienie przez Pana Jezusa Eucharystii, będącej sakramentalnym wyrazem misterium paschalnego.@Olesia
TAJEMNICE BOLESNE
1. Modlitwa i konanie Pana Jezusa w Ogrójcu.@Dorotak 2. Biczowanie Pana Jezusa.@Agnicha 3. Cierniem ukoronowanie Pana Jezusa.@Kerima 4. Dźwiganie krzyża na Kalwarię.@kiwi 5. Śmierć Pana Jezusa na krzyżu.@Kana
TAJEMNICE CHWALEBNE
1. Zmartwychwstanie Pana Jezusa.@Barbasia 2. Wniebowstąpienie Pana Jezusa.@Katia 3. Zesłanie Ducha Świętego.@chabrowa 4. Wniebowzięcie Matki Bożej.@Bambidu 5. Ukoronowanie Matki Bożej w niebie.@Qintana Modlitwa na zakończenie (Błagalna) @Namorowa
Zaczynamy od dziś 29.02 kończymy 24luty błagalną.
Jeśli zgłoszą się następne Osoby do czego zachęcam zrobimy drugą listę. Bardzo Wam dziękuję i RUSZAMY!
Jezeli bedzie druga grupa, to prosze mnie dopisac, byle bez modlitw wstepnych/koncowych (bo ze wstydem sie przyznaje, ze nie umiem na pamiec, a modle sie z reguly w drodze i nie mam jak zerkac do tekstu).
Jestem u lekarza, doktor wyszła na chwilę na konsultację. Za słabe wyniki biopsji, choć przewidywania się potwierdziły. Pewnie będę robić dalsze badania.
Bardzo, bardzo Wam dziękuję za wsparcie modlitewne. Jest dla mnie ogromną pomocą!!!
Pomodlone [-O< Tylko przypominajcie wyciąganiem wątka codziennie, bo szczerze to powinnam prosić o modlitwę o uzdrowienie pamięci @Olesia, niech Cię ufność nie opuszcza ani na minutę! :-*
1. Zwiastowanie Najświętszej Maryi P.@Aga 2. Nawiedzenie św. Elżbiety.@anulaczarnula 3. Narodzenie Pana Jezusa.@Milamama 4. Ofiarowanie Pana Jezusa w świątyni.@Basja 5. Odnalezienie Pana Jezusa w świątyni.@Dot
TAJEMNICE ŚWIATŁA
1. Chrzest Pana Jezusa w Jordanie.@nowa 2. Objawienie Pana Jezusa na weselu w Kanie.@Agaska+7 3. Głoszenie przez Pana Jezusa Królestwa Bożego i wzywanie do nawrócenia.@ola_g 4. Przemienienie Pana Jezusa na górze Tabor. 5. Ustanowienie przez Pana Jezusa Eucharystii, będącej sakramentalnym wyrazem misterium paschalnego.
TAJEMNICE BOLESNE
1. Modlitwa i konanie Pana Jezusa w Ogrójcu.@Anna78 2. Biczowanie Pana Jezusa.@natalnika 3. Cierniem ukoronowanie Pana Jezusa.@Dot Mąż 4. Dźwiganie krzyża na Kalwarię.@Ania i Adam 5. Śmierć Pana Jezusa na krzyżu.@agnodike5
TAJEMNICE CHWALEBNE
1. Zmartwychwstanie Pana Jezusa.@Milagro 2. Wniebowstąpienie Pana Jezusa.@Barbasia -Córka 3. Zesłanie Ducha Świętego.@asia 4. Wniebowzięcie Matki Bożej.@nowa 5. Ukoronowanie Matki Bożej w niebie.@magdzik Modlitwy koncowe @ola_g.
@Bridget nie znam tych modlitw wstępnych a też z pamięci przy pracy odmawiam,to tan tekst co wkleiłaś? tylko tyle czy coś więcej? mnie trzeba od podstaw uczyć ,
Komentarz
E. To ja z rana egzorcyzm. (Zgapilam od Lilki)
TAJEMNICE RADOSNE
1. Zwiastowanie Najświętszej Maryi P.@Bridget
2. Nawiedzenie św. Elżbiety.@Skatarzyna
3. Narodzenie Pana Jezusa.@Agnieszka82
4. Ofiarowanie Pana Jezusa w świątyni.@jukaa
5. Odnalezienie Pana Jezusa w świątyni.@Marzena33
TAJEMNICE ŚWIATŁA
1. Chrzest Pana Jezusa w Jordanie.@Felicyta
2. Objawienie Pana Jezusa na weselu w Kanie.@E,milia
3. Głoszenie przez Pana Jezusa Królestwa Bożego i wzywanie do nawrócenia.@Elżunia
4. Przemienienie Pana Jezusa na górze Tabor.@Katarzyna
5. Ustanowienie przez Pana Jezusa Eucharystii, będącej sakramentalnym wyrazem misterium paschalnego.@Olesia
TAJEMNICE BOLESNE
1. Modlitwa i konanie Pana Jezusa w Ogrójcu.@Dorotak
2. Biczowanie Pana Jezusa.@Agnicha
3. Cierniem ukoronowanie Pana Jezusa.@Kerima
4. Dźwiganie krzyża na Kalwarię.@kiwi
5. Śmierć Pana Jezusa na krzyżu.@Kana
TAJEMNICE CHWALEBNE
1. Zmartwychwstanie Pana Jezusa.@Barbasia
2. Wniebowstąpienie Pana Jezusa.@Katia
3. Zesłanie Ducha Świętego.@chabrowa
4. Wniebowzięcie Matki Bożej.@Bambidu
5. Ukoronowanie Matki Bożej w niebie.@Qintana
Modlitwa na zakończenie (Błagalna) @Namorowa
Zaczynamy od dziś 29.02 kończymy 24luty błagalną.
Jeśli zgłoszą się następne Osoby do czego zachęcam zrobimy drugą listę.
Bardzo Wam dziękuję i RUSZAMY!
Dziękuję za wsparcie, bardzo go potrzebuję.
+++
Bardzo, bardzo Wam dziękuję za wsparcie modlitewne. Jest dla mnie ogromną pomocą!!!
Ja dziesiątkę codziennie +++
Tylko przypominajcie wyciąganiem wątka codziennie, bo szczerze to powinnam prosić o modlitwę o uzdrowienie pamięci
@Olesia, niech Cię ufność nie opuszcza ani na minutę! :-*
TAJEMNICE RADOSNE.
1. Zwiastowanie Najświętszej Maryi P.@Aga
2. Nawiedzenie św. Elżbiety.@anulaczarnula
3. Narodzenie Pana Jezusa.@Milamama
4. Ofiarowanie Pana Jezusa w świątyni.@Basja
5. Odnalezienie Pana Jezusa w świątyni.@Dot
TAJEMNICE ŚWIATŁA
1. Chrzest Pana Jezusa w Jordanie.@nowa
2. Objawienie Pana Jezusa na weselu w Kanie.@Agaska+7
3. Głoszenie przez Pana Jezusa Królestwa Bożego i wzywanie do nawrócenia.@ola_g
4. Przemienienie Pana Jezusa na górze Tabor.
5. Ustanowienie przez Pana Jezusa Eucharystii, będącej sakramentalnym wyrazem misterium paschalnego.
TAJEMNICE BOLESNE
1. Modlitwa i konanie Pana Jezusa w Ogrójcu.@Anna78
2. Biczowanie Pana Jezusa.@natalnika
3. Cierniem ukoronowanie Pana Jezusa.@Dot Mąż
4. Dźwiganie krzyża na Kalwarię.@Ania i Adam
5. Śmierć Pana Jezusa na krzyżu.@agnodike5
TAJEMNICE CHWALEBNE
1. Zmartwychwstanie Pana Jezusa.@Milagro
2. Wniebowstąpienie Pana Jezusa.@Barbasia -Córka
3. Zesłanie Ducha Świętego.@asia
4. Wniebowzięcie Matki Bożej.@nowa
5. Ukoronowanie Matki Bożej w niebie.@magdzik
Modlitwy koncowe @ola_g.
Przy czym pytanie @ola_g i @celinka wpisać Was?
Poproszę czwartą albo piątą światła.