Wojna, o której mówi Pan Braun trwa już jakiś czas. Zamachy terrorystyczne o których mówi to nie jest jakieś odkrycie. W jego wypowiedzi nie dostrzegam straszenia. Jak ktoś trochę interesuje się polityką czy raczej geopolityka to wizja zmiany czy raczej przebudowy obecnego ładu jest zjawiskiem nieuchronnym. Pytanie jaka rolę odegra Polska. I czy obecny, powołujący się na patriotyczne wartości rząd, nie pójdzie za złymi podszeptami.
Pan Braun mówi o KOLEJNYM ETAPIE tego, co już się dzieje.
Poza tym, odrobina wiedzy o obecnej sytuacji Żydów w Europie wschodniej pokazuje jasno - prędzej staną po stronie Ukrainy, niż Rosji. Żydzi pompują gigantyczną kasę w obronę wschodu ukrainy.
Taaak? Ale są rządzący,tak??? I zaczną z nami wojnę,mając rozorany wschód i południe?
Greg... Ze tak powiem -nie ogarniam takiego spojrzenia na politykę wschodnia.
Ale szanuje
Poza tym p. Braun,którego polecasz,podkreśla Ze CHOĆBY NIE WIEM, CO mamy się w wojnę nie pchać.bo to gadanie nastawiające Pl przeciwko Ukr jest działaniem żydowskiej mafii,wiec trzy się zastanowić /:)
Komentarz
Data mi się nie podoba
Akurat wtedy wybieram się daleko z najmłodszą, a reszta ma zostać z babcią.
Greg trochę podbija emocje.
Pan Braun mówi o KOLEJNYM ETAPIE tego, co już się dzieje.
Poza tym, odrobina wiedzy o obecnej sytuacji Żydów w Europie wschodniej pokazuje jasno - prędzej staną po stronie Ukrainy, niż Rosji.
Żydzi pompują gigantyczną kasę w obronę wschodu ukrainy.
I zaczną z nami wojnę,mając rozorany wschód i południe?
Greg... Ze tak powiem -nie ogarniam takiego spojrzenia na politykę wschodnia.
Ale szanuje
Poza tym p. Braun,którego polecasz,podkreśla Ze CHOĆBY NIE WIEM, CO mamy się w wojnę nie pchać.bo to gadanie nastawiające Pl przeciwko Ukr jest działaniem żydowskiej mafii,wiec trzy się zastanowić /:)
szkoda, ja będę miała uprawę w workach, bo tak mi się spodobała
Czuje się zaproszona