Oraz "Dzienniki 1951" Agnieszki Osieckiej, książka nowa, 30zł + kw
Jest rok 1951, w Polsce panuje stalinizm, Agnieszka ma prawie 15 lat i jest w klasie przedmaturalnej. Należy do ZMP, ale żyje pełnią życia nastolatki: koleżeńskie zwierzenia i intrygi, miłości, sport, przeżywa też rozstanie rodziców i snuje wiele nad wiek dojrzałych rozważań o filozofii, religii, o… życiu. „Dzienniki” to klucz do poznania Agnieszki Osieckiej oraz korzeni jej twórczości.
Hej, jeśli ktoś mnie jeszcze pamięta;) i moje różne dziwne pomysły na życie;) to w tym roku również proponuje domowe zestawy w poszukiwanie wielkanocnego zajączka;) Dostępne są 4 opcje. Online podstawowy z zagadkami -10 zł Online z zadaniami -15 zł
Online 2021 z nowymi zadaniami- 20 zł
Powyższe dostajecie mailem po dokonaniu przelewu, trzeba wydrukować strony, rozłożyć w domu wg instrukcji i już;)
Jest też opcja gotowa która otrzymujecie w kopercie z są w niej koperty z zadaniami, jajko na śmigus dyngus, książka, gra w zabki itd. koszt 75 zł. Niesttsy mogę się na forum logować tylko przez telefon bo na kompie nie mam hasła, gdyby ktoś był zainteresowany warto pisać przez email hulahop.studio@gmail.com
Ukończyłam kolejną chustę szydełkową, włóczka bawełniano-akrylowa, wzór Small Fans Shawl (Olgi Nikolaevoj), rozmiar - ok. 180cm na 77cm. Cena - 200zł +kw
Tablet graficzny, kupiony kiedys tu na forum, w pełni sprawny, łatwy (intuicyjny) w obsłudze, zachęcił córki do zawodowego rysowania Z programami i zapasowymi rysikami. Ma pękniecie w rogu obudowy (taki juz kupiliśmy), bez wpływu na cokolwiek, poza widokiem (ostatnie zdjęcie). 100 zł + kw. Mozna negocjować
Sprzedam łóżko z biurkiem firmy stolbart Łóżko chowa się i powstaje biurko z oświetleniem. Na stronie firmy można zobaczyć ten mebel. Super się sprawdza w małych metrażach gdy jednocześnie potrzeba łóżka i biurka. Powierzchnia spania 80x200 Biurko chowając się pozostaje w pozycji płaskiej wiec nie trzeba go sprzątać przed rozstawieniem łóżka. Do wymiany są siłowniki bo się już zużyły i trzeba użyć większej siły przy rozkładaniu. Cena 500zł moge wysłać zdjęcia na adres e-mail bo tu nie umiem
Mam do sprzedania rzeczy w bardzo dobrym stanie, bardzo mało
używane przez córkę
Są to kostiumy i buty :
1.
Kostium kąpielowy jednoczęściowy w biało czarne
pionowe pasy ,z tyłu wycięcie do połowy pleców, usztywnienie biustu można
wyjąć,(metka wycięta nie pamiętam jaki sklep) rozm. M – 35 zł
2.
Kostium kąpielowy jednoczęściowy
zielono-amarantowy, usztywniacze do biustu można wyjąć, na plecach otwór owalny,
firmy Moraj, rozm. małe M -30 zł
3.
Kostium kąpielowy jednoczęściowy blado niebieski
, u dołu ,,popiersie „ szarego smutnego kota
z przodu i z tyłu identyczne, tył zabudowany -bez wycięcia, Aloha from Deer, M –
25zł
4.
Kostium kąpielowy jednoczęściowy czarny w duże kwiaty
pomarańczowożółte, różowo-amarantowe i liście, tył z wycięciem do połowy pleców,
Mariss, rozm. S – 25 zł
5.
Biustonosz od kostiumu, czarny z zewnątrz,
wewnątrz różowy i z różowymi trokami , usztywnienie biustu można wyjąć, Reserved,
M – 5 zł
8.
Wysokie trampki, materiał dżins jasno niebieski ze
zdobieniami : kilka nacięć i gwiazdek, biała podeszwa, białe sznurówki,
wbudowane wewnątrz koturny ( wysokość zaznaczona drucikiem na zdjęciu) Nylon NR Red, rozm. 41 – 35 zł
Mam do sprzedania rzeczy w bardzo dobrym stanie, bardzo mało
używane przez córkę
Są to kostiumy i buty :
1.
Kostium kąpielowy jednoczęściowy w biało czarne
pionowe pasy ,z tyłu wycięcie do połowy pleców, usztywnienie biustu można
wyjąć,(metka wycięta nie pamiętam jaki sklep) rozm. M – 35 zł
2.
Kostium kąpielowy jednoczęściowy
zielono-amarantowy, usztywniacze do biustu można wyjąć, na plecach otwór owalny,
firmy Moraj, rozm. małe M -30 zł
3.
Kostium kąpielowy jednoczęściowy blado niebieski
, u dołu ,,popiersie „ szarego smutnego kota
z przodu i z tyłu identyczne, tył zabudowany -bez wycięcia, Aloha from Deer, M –
25zł
4.
Kostium kąpielowy jednoczęściowy czarny w duże kwiaty
pomarańczowożółte, różowo-amarantowe i liście, tył z wycięciem do połowy pleców,
Mariss, rozm. S – 25 zł
5.
Biustonosz od kostiumu, czarny z zewnątrz,
wewnątrz różowy i z różowymi trokami , usztywnienie biustu można wyjąć, Reserved,
M – 5 zł
8.
Wysokie trampki, materiał dżins jasno niebieski ze
zdobieniami : kilka nacięć i gwiazdek, biała podeszwa, białe sznurówki,
wbudowane wewnątrz koturny ( wysokość zaznaczona drucikiem na zdjęciu) Nylon NR Red, rozm. 41 – 35 zł
Komentarz
Jest rok 1951, w Polsce panuje stalinizm, Agnieszka ma prawie 15 lat i jest w klasie przedmaturalnej. Należy do ZMP, ale żyje pełnią życia nastolatki: koleżeńskie zwierzenia i intrygi, miłości, sport, przeżywa też rozstanie rodziców i snuje wiele nad wiek dojrzałych rozważań o filozofii, religii, o… życiu.
„Dzienniki” to klucz do poznania Agnieszki Osieckiej oraz korzeni jej twórczości.
Dostępne są 4 opcje.
Online podstawowy z zagadkami -10 zł
Online z zadaniami -15 zł
Powyższe dostajecie mailem po dokonaniu przelewu, trzeba wydrukować strony, rozłożyć w domu wg instrukcji i już;)
Jest też opcja gotowa która otrzymujecie w kopercie z są w niej koperty z zadaniami, jajko na śmigus dyngus, książka, gra w zabki itd. koszt 75 zł.
Niesttsy mogę się na forum logować tylko przez telefon bo na kompie nie mam hasła, gdyby ktoś był zainteresowany warto pisać przez email hulahop.studio@gmail.com
50 zł +kw
https://m.zalando.pl/anita-biustonosz-z-fiszbina-pearl-white-a4989a00o-a11.html
Edit. Wymiary: 42x30cm
Proszę adres na priv.
Łóżko chowa się i powstaje biurko z oświetleniem. Na stronie firmy można zobaczyć ten mebel. Super się sprawdza w małych metrażach gdy jednocześnie potrzeba łóżka i biurka. Powierzchnia spania 80x200
Biurko chowając się pozostaje w pozycji płaskiej wiec nie trzeba go sprzątać przed rozstawieniem łóżka. Do wymiany są siłowniki bo się już zużyły i trzeba użyć większej siły przy rozkładaniu. Cena 500zł
moge wysłać zdjęcia na adres e-mail bo tu nie umiem
razem sprzedam za 50
Bańki lecznicze.
Drukarę lexmark oddam darmo, byle ktoś zabrał (Łódź).
https://wydawnictwowam.pl/sites/default/files/68079_skrot.pdf
I jeszcze "Wielbię, więc żyję. Przemienieni mocą uwielbienia" Alain Dumont
stan bardzo dobry, 15zł + kw
Mam do sprzedania rzeczy w bardzo dobrym stanie, bardzo mało używane przez córkę
Są to kostiumy i buty :
1. Kostium kąpielowy jednoczęściowy w biało czarne pionowe pasy ,z tyłu wycięcie do połowy pleców, usztywnienie biustu można wyjąć,(metka wycięta nie pamiętam jaki sklep) rozm. M – 35 zł
2. Kostium kąpielowy jednoczęściowy zielono-amarantowy, usztywniacze do biustu można wyjąć, na plecach otwór owalny, firmy Moraj, rozm. małe M -30 zł
3. Kostium kąpielowy jednoczęściowy blado niebieski , u dołu ,,popiersie „ szarego smutnego kota z przodu i z tyłu identyczne, tył zabudowany -bez wycięcia, Aloha from Deer, M – 25zł
https://alohafromdeer.com/pl/product/stroj-space-cat?collection=kobieta_odziez_damskie-stroje-kapielowe
4. Kostium kąpielowy jednoczęściowy czarny w duże kwiaty pomarańczowożółte, różowo-amarantowe i liście, tył z wycięciem do połowy pleców, Mariss, rozm. S – 25 zł
5. Biustonosz od kostiumu, czarny z zewnątrz, wewnątrz różowy i z różowymi trokami , usztywnienie biustu można wyjąć, Reserved, M – 5 zł
6. Sandały biało-srebrne , wnętrze skóra, na koturnie korkowym, Lasocki, rozm 41 – 25 zł
7. Baleriny „zamszowe” ciemny granat, noski okrągłe, Graceland, rozm. 39 – 20 zł
8. Wysokie trampki, materiał dżins jasno niebieski ze zdobieniami : kilka nacięć i gwiazdek, biała podeszwa, białe sznurówki, wbudowane wewnątrz koturny ( wysokość zaznaczona drucikiem na zdjęciu) Nylon NR Red, rozm. 41 – 35 zł
piszcie na priv
Oraz sporo bluzek do oddania za darmo rozmiary XXS/xs/32/34/36
Ktoś potrzebuje ?
Rok szkolny tuż, tuż