Fa sprzeda rowerek różowy daisy 16 cali. Mało jeżdżony, w komplecie kolka boczne ( znajdę) , trochę zdarte naklejki i siodełko ale dobrze się prezentuje.. chcialaby 200 ( nowy ponad 300 kosztował) ale do negocjacji otwarta. Mogę wysłać na komórkę.
Polecam ręczny. Poważnie. Przy pierwszym dziecku miałam elektryczny. Używałam sporadycznie. Przy drugim - kupiłam nowy elektryczny, potrzebowałam bardzo, syn był przez pierwsze tygodnie życia karmiony moim mlekiem przez sondę. Elektrycznym prawie nic się nie odciągało, zwróciłam do sklepu. Ręcznym sciagalam nawet całą butelkę na raz bez problemu.
Ja miałam Lansinoha elektryczny - byłam baaaardzo zadowolona. Poleciła mi go moja położna - doradca laktacyjny. Ma (laktator ) ustawienia częstotliwości ssania (na początek ustawia się na szybko, później wolniej) i siły ssania (do 6, bodaj, stopni).
Powiem szczerze że nie myślałam o elektrycznym....bo nawet nie wiedziałam że jest Przy mojej siódemce nigdy nie potrzebowałam....tzn. nie był konieczny i nie rozglądałam sie za zakupem. No i widzę że bardzo drogi....
Tylko medela swing. Maxi najlepiej bo jest na 3 jednocześnie.. ręcznym nigdy za wiele nieuciagnelam ale miałam beznadziejna laktację a dość znany model aventu. Dzięki medeli wykarmiłam trojaczki.
Elektryczny Medela bardzo polecam, oddalabym Ci mój, ale to strasznie zajechałam przez 9 mies. codziennego ściągania. Przy czym mi bardziej pasował mini Electric niż swing. Nie da się go używać jako ręcznego ale da się na baterie.
Skatarzyna masz ten electric? Ja bum z częściami popróbował-.. tymi zewnętrznymi bo silnik w porze jest mimo 1,5 roku codziennego wielokrotnego maltretowania a byłam drugim użytkownikiem.. ale od electrica nie będą raczej pasować. Rurka jedna mi gdzieś zginęła.. a inne części porozszczelnialy.. electric przy swingu u mnie na serio bardzo słabo wypadł.. ale może był stary .. No wydajność znacznie mniejsza moc ssania odczuwalnie
Komentarz
Saga rodu Forsythów , 3 tomy w 6 księgach + Na giełdzie Forsythe'ów (apokryficzne opowiadania o F.) , wyd. 1988 - 70zl i k.w
Święty i błazen - Jan Góra w odsłonach Jana Grzegorczyka - 20 zł i k.w. , nowa
Paulo Coelho "Być jak płynąca rzeka" - 15zl i kw, nowa
Mogę przeslac zdjęcia mms
O ile nie problem..
O taki: https://www.ceneo.pl/43241044;pla#tab=reviews_scroll
Przy czym mi bardziej pasował mini Electric niż swing. Nie da się go używać jako ręcznego ale da się na baterie.