Ok. Jak jeszcze coś szukasz to napisz, sprawdzę czy nie mam przypadkiem. Uzbierało mi się tego dobra od groma a nie mam czasu i chęci przesortować i pobawić się z olx.
Kurtka na dziewczę lub drobną kobietę - zimowa, lekka ale cieplutka, granatowa z kapturem. 158-164 cm. Uszkodzony zaczep od suwaka ale suwak się zamyka.
Dwie spódnice: - plisowana, kolor: ciemna butelkowa zieleń, długość 80 cm, w pasie ok. 86 cm, zamek, bez podszewki, mięsisty i gruby materiał; - marka Marks&Spencer, w dużą kartę, dominują szare kolory, długość 68 cm,w pasie ok. 84 cm, rozmiar UK14/eur 42, podszewka, zamek. Obie na sezon jesień/zima. Każda po 20 zł Plus wysyłka lub odbiór osobisty w Poznaniu. Zdjęcia mogę wysłać jutro mmsem. Jeśli ktoś zainteresowany, proszę o kontakt na priv.
Może kogoś zainteresują różańce wyplatane ze sznurka przez podopiecznych Domu Magnificat? Zapewniam, ze wkładają w nie kawał serca i czasu Do tego sa naprawdę solidne Pieniądze przekazujemy na potrzeby Domu i do kasy spolecznosciowej podopiecznych Sa rowniez dziesiątki I zapraszamy do kupna książek:)
spodnie narciarskie fioletowe 128 r. dziewczęce ze "smyka" kurtka bardzo ciepła dziewczęca granatowa146- kupiłam kiedyś od jednej forumki i córka była zadowolona kurtka chłopięca zimowa- jasny brąz, dłuższa w fasonie- Tom Taylor -128-134 - kupiłam kiedyś od forumki, ale syn nie założył
spodnie narciarskie fioletowe 128 r. dziewczęce ze "smyka" kurtka bardzo ciepła dziewczęca granatowa146- kupiłam kiedyś od jednej forumki i córka była zadowolona kurtka chłopięca zimowa- jasny brąz, dłuższa w fasonie- Tom Taylor -128-134 - kupiłam kiedyś od forumki, ale syn nie założył
Te 29 to jest bez rozciągania? Przepraszam, że tak dopytuję, ale kupiłam już córce jedne spodnie, a że ona z tych o pełniejszych kształtach, to okazały się jednak w pasie za małe
Moje wszystkie dzieci już wyczytały to pora poszukać nowych nałogowych czytaczy i zrobić miejsce na biblioteczkach dla nowości.
Na razie tyle bo na więcej chwilowo czas nie pozwala by przejrzeć i opisać a jest tego kilka biblioteczek. Serii raczej nie chcę rozdzielać.
Alicja Stelmaszyk KRONIKI ARCHEO - stan bdb,
-150zł+KW
Tajemnica
klejnotu Nefertiti
Skarb
Atlantów
Sekret
Wielkiego Mistrza
Klątwa złotego
smoka
Zagadka
diamentowej doliny
Zaginiony
klucz do Asgardu
Przepowiednia
Synów Słońca
Szyfr Jazona
Komnata
szeptów
John Flanagan seria Drużyna stan db, noszą ślady użytkowania głównie na okładkach,
30 zł+KW
Wyrzutki
Najeźdźcy
Pościg
seria „Felix, Net i Nika” Rafała
Kosika 150 zł+kw
większość stan db, jednak cześć
ma sterane pobytem w obozowym plecaku okładki, podklejone taśmą ale zaznaczam.
A i w pierwszej części co jest lekturą w
kl. VI są jeszcze podkreślenia.
Gang
Niewidzialnych Ludzi
Teoretycznie
Możliwa katastrofa
Pałac
Snów (okładka)
Pułapka
Nieśmiertelności
Orbitralny
Spisek
Orbitralny
Spisek2
Trzecia
Kuzynka (okładka)
Bunt
Maszyn
Świat
Zero
Świat
Zero 2 (okład
Klątwa
domu McKillianówka)
Sekret
Czerwonej Hańczy (okładka)
Marcin Szczygielski „Arka
Czasu” stan dbd, 10zł +KW
Andrzej Maleszka z serii Magiczne drzewo -
„Berło”, stan bdb , 10+KW
Pisanie nie jest trudne, cw. redakcyjne kl.4, 5 i 6. Nieużywane. (tylko kl. 6 ma lekkie uszkodzenia na okładce, widac na zdjęciu). Przetestowalismy! Polecam dla dzieci, które maja kłopoty z pisemną wypowiedzią. Nam się zdublowały egzemplarze. Komplet 20 zł+kw.
Komentarz
pojedynek
Gra
Berło
15 zł +kw
- plisowana, kolor: ciemna butelkowa zieleń, długość 80 cm, w pasie ok. 86 cm, zamek, bez podszewki, mięsisty i gruby materiał;
- marka Marks&Spencer, w dużą kartę, dominują szare kolory, długość 68 cm,w pasie ok. 84 cm, rozmiar UK14/eur 42, podszewka, zamek.
Obie na sezon jesień/zima.
Każda po 20 zł Plus wysyłka lub odbiór osobisty w Poznaniu.
Zdjęcia mogę wysłać jutro mmsem.
Jeśli ktoś zainteresowany, proszę o kontakt na priv.
Zapewniam, ze wkładają w nie kawał serca i czasu
Do tego sa naprawdę solidne
Pieniądze przekazujemy na potrzeby Domu i do kasy spolecznosciowej podopiecznych
Sa rowniez dziesiątki
I zapraszamy do kupna książek:)
https://katakumbus.pl/dewocjonalia-c-3214.html
kurtka bardzo ciepła dziewczęca granatowa146- kupiłam kiedyś od jednej forumki i córka była zadowolona
kurtka chłopięca zimowa- jasny brąz, dłuższa w fasonie- Tom Taylor -128-134 - kupiłam kiedyś od forumki, ale syn nie założył
Zmierzyłabyś mi w pasie te spodnie dziewczęce?
Te 29 to jest bez rozciągania? Przepraszam, że tak dopytuję, ale kupiłam już córce jedne spodnie, a że ona z tych o pełniejszych kształtach, to okazały się jednak w pasie za małe
I jeszcze fajne eko klocki w innym watku: http://wielodzietni.org/discussion/28904/gielda-prezentow-dla-dzieci#latest
Szczegóły na priv.
zależy mi na pionkach do gry
"Od lęku do wiary. Wyzwalająca moc Ducha Świętego" Merlin Carothers, wyd. Esprit
stan bardzo dobry, 15zł + kw
stan bardzo dobry, 15zł + kw