Ksiazki: Dzienniczek cwaniaczka- kilka książek, Gorzka czekolada,i inne opowiadania o sprawach ważnych., Seria książek o piłkarzach, np. RONALDO, IBRA,MESSI. Barcelona, i dla dorosłych: Ojciec chrzestny, SELF REG, Niebo w kolorze popiołu s. B. Bauman, JEZUS MARTIN SJ.
Laktator Canpol babies easy start Potrzebuje jednej małej części. Takiej zassawki. Może ktoś ma zepsuty i chce sprzedać. Nie mogę nigdzie znaleźć części zamiennych.
Laktator Canpol babies easy start Potrzebuje jednej małej części. Takiej zassawki. Może ktoś ma zepsuty i chce sprzedać. Nie mogę nigdzie znaleźć części zamiennych.
@aga---p u nas w sklepach dla dzieci są różne części zamienne. Wyślij mi zdjęcie to sprawdzę czy mają.
Mam sporo rzeczy dziecięcych na wydanie, od małych z jakich wyrósł mój najmłodszy(czyli do ok 68, część 74) ale też większych, do ok 104 chłopięce w 99% nie przebierane - w sensie że część bardzo dobry stan, aż do stanu kiepskiego, nie mam siły ani czasu przebierać opisywać, segregować. (Te większe to zazwyczaj dostane i są takie ilości że zostawiłam dla małego część i reszta nie ma co leżeć i miejsce zajmować) Trochę żal wrzucić do pojemnika na odzież, ale jak nie znajdzie się jakiś pomysł na wydanie całości to tak się ostatecznie stanie... Przyjmę pomysł co mogę zrobić z takim zbiorem, mogę nawet wysłać, nawet na mój koszt jeśli komuś się przyda, nie wiem...
Komentarz
Jeśli ktoś chce , to na priv
Seria książek o piłkarzach, np. RONALDO, IBRA,MESSI. Barcelona, i dla dorosłych: Ojciec chrzestny, SELF REG, Niebo w kolorze popiołu s. B. Bauman,
JEZUS MARTIN SJ.
za ile?
Wstepnie rezerwuje
Naderwana obwoluta w 2 tomie
trochę popodkreślane ołówkiem
300 zl
Resztę będę przeglądać
Kamelot
Wehikuł czasu
Quiz przyroda i geografia Polski
Potrzebuje jednej małej części. Takiej zassawki. Może ktoś ma zepsuty i chce sprzedać. Nie mogę nigdzie znaleźć części zamiennych.
Kamelot wolny? to ten taki drewniany zamek?
to ja bym chciała w jakiej cenie? co masz jeszcze z planszówek?
ok to ja kamelota i carcassone jak jeszcze jest tylko ceny niech poznam:)
ceny do ustalenia
https://photos.app.goo.gl/wHd5avPnhyw7FQGS9
https://photos.app.goo.gl/XUUWpH4oZtkDsgzU6
stan bardzo dobry, 15zł + kw