Kurcze, nie potrafię zdjęć wkleić. Znalazłam ten model na olx. Mój jest granatowy - w środku ma misia beżowego. Bardzo ładny. Mięciutki. Czy śliski- nie mam pojęcia. Ortalion - więc pewnie jakoś śliski. Nigdy się nie zastanawiałam, bo mi się nie ślizgał:) Rozmiar 68 (6-9 miesięcy) Mój sierpniowy Józio, który ważył ponad 5100 na starcie, przechodził w nim całą zimę. Bardzo lubiłam ten kombinezon.
Gdzies tam powinnam mieć jeszcze mój taki sam granatowy - rozmiar s. Jakby co też do wzięcia. I jeszcze czarny puchowy płaszczyk benetton z kapturem, damski - też rozmiar s.
Ja też zapytam- auto barbie przynajmniej 4osobowe? Mata do tańczenia? Strój hermiony (ew.harrego glownie szata i krawar/ szalik byłby potrzebny we. Sweterek) ,lego jakieś (friends?) Klipsy do uszu? Klocki drewniane magnetyczne? Mata fajna edukacyjna dla malucha najlepiej rainforest?
Oddam za koszty wysyłki łóżeczko dla lalki. Łóżeczko jest używane i wygląda na takie. Wymiary 29x52 cm, w komplecie pościel Do wyboru paczkomat albo odbiór osobisty w Warszawie.
Moje wszystkie dzieci już wyczytały to pora poszukać nowych nałogowych czytaczy i zrobić miejsce na biblioteczkach dla nowości.
Na razie tyle bo na więcej chwilowo czas nie pozwala by przejrzeć i opisać a jest tego kilka biblioteczek. Serii raczej nie chcę rozdzielać.
Alicja Stelmaszyk KRONIKI ARCHEO - stan bdb,
-150zł+KW
Tajemnica
klejnotu Nefertiti
Skarb
Atlantów
Sekret
Wielkiego Mistrza
Klątwa złotego
smoka
Zagadka
diamentowej doliny
Zaginiony
klucz do Asgardu
Przepowiednia
Synów Słońca
Szyfr Jazona
Komnata
szeptów
John Flanagan seria Drużyna stan db, noszą ślady użytkowania głównie na okładkach,
30 zł+KW
Wyrzutki
Najeźdźcy
Pościg
seria „Felix, Net i Nika” Rafała
Kosika 150 zł+kw
większość stan db, jednak cześć
ma sterane pobytem w obozowym plecaku okładki, podklejone taśmą ale zaznaczam.
A i w pierwszej części co jest lekturą w
kl. VI są jeszcze podkreślenia.
Gang
Niewidzialnych Ludzi
Teoretycznie
Możliwa katastrofa
Pałac
Snów (okładka)
Pułapka
Nieśmiertelności
Orbitralny
Spisek
Orbitralny
Spisek2
Trzecia
Kuzynka (okładka)
Bunt
Maszyn
Świat
Zero
Świat
Zero 2 (okład
Klątwa
domu McKillianówka)
Sekret
Czerwonej Hańczy (okładka)
Marcin Szczygielski „Arka
Czasu” stan dbd, 10zł +KW
Andrzej Maleszka z serii Magiczne drzewo -
„Berło”, stan bdb , 10+KW
@zapominajka dziękuję Proszę o czas do czwartku, bo już dwie osoby obiecały sprawdzić (oficjalnie jest) w Toruniu i Nowym Sączu. Jak się jutro nie uda nowego kupić to poproszę.
Nie znoszę zakupów przez internet! Mam do sprzedania komplet Freya Beau Lollipop 30H, 65H. Z majtkami. Bardzo fajny i dziewczęcy - jak to Freya, ale przestrzelilam z miseczkami (trochę mniej ostatnio karmię). Całość za 90 zł.
Komentarz
https://www.olx.pl/oferta/kombinezon-r74-benetton-baby-CID88-IDCm5Sd.html#9126d7746c
A te płaszczyki czerwone to ten model. Muszę zerknąć w wolnym czasie do metek, żeby dokładnie rozmiar spisać. W mniejsym chodzi teraz Maria, ale już się z trudem mieści. One są ślicznie wykrojone - bardzo zgrabną figurę robią. I są leciutkie, nie pancerne.
https://www.olx.pl/oferta/plaszczyk-benetton-rozm-m-puchowy-CID88-IDCfAOH.html#74bca0374f
Gdzies tam powinnam mieć jeszcze mój taki sam granatowy - rozmiar s. Jakby co też do wzięcia.
I jeszcze czarny puchowy płaszczyk benetton z kapturem, damski - też rozmiar s.
A tutaj model chłopięcej.
https://www.olx.pl/oferta/kurtka-puchowa-benetton-roz-90-CID88-IDxKrwB.html#a10b1f3696
Muszę się szybko pozbyć rzeczy:)
Jakie ma wymiary dokładnie?
Koleżanka sprzedaje różne rzeczy, uczciwa i szczera osoba
Moje wszystkie dzieci już wyczytały to pora poszukać nowych nałogowych czytaczy i zrobić miejsce na biblioteczkach dla nowości.
Na razie tyle bo na więcej chwilowo czas nie pozwala by przejrzeć i opisać a jest tego kilka biblioteczek. Serii raczej nie chcę rozdzielać.
Alicja Stelmaszyk KRONIKI ARCHEO - stan bdb, -150zł+KW
John Flanagan seria Drużyna stan db, noszą ślady użytkowania głównie na okładkach, 30 zł+KW
seria „Felix, Net i Nika” Rafała Kosika 150 zł+kw
większość stan db, jednak cześć ma sterane pobytem w obozowym plecaku okładki, podklejone taśmą ale zaznaczam. A i w pierwszej części co jest lekturą w kl. VI są jeszcze podkreślenia.
Mam do sprzedania komplet Freya Beau Lollipop 30H, 65H. Z majtkami. Bardzo fajny i dziewczęcy - jak to Freya, ale przestrzelilam z miseczkami (trochę mniej ostatnio karmię). Całość za 90 zł.