Nie one są identyczne, kolor pod światło się zmienia na obu butach, to jest taka faktura, że zależy jak patrzysz raz zielony, raz pomaranczowy a czasem pomaranczowo- zielony
Znam takiego, który by się pewnie zachwycił @Taw. Moge zapytać.
pytaj... znalazlem jeszcze szelki. Na sile tego nie chce oddac to jest warte nawet uzywane pare stow. Najchetniej jakiemus biednemu dziecku z forum z dronem za 3k.
@Taw jednak nie. On z tych co sami budują i mówi, że to super elementy ale nie dla niego. Przepraszam za zamieszanie. Nie da się ukryć, że się mnie znam.
I jeszcze. Tosia ma podwójnego mp3 audiobuka detektywa bloomkwista i razmus rycerz białej róży ( zafoliowane - uwielbiają to ) a brakuje im Emila ze smajlandii, Emil ze smajlandii jeszcze żyje..a z innych serii jakichś części narni Zelnika, witaj karolciu.. może ktoś chciałby się wymienić
Mam do sprzedania dokładnie taką sukienkę kupioną dokładnie w tym sklepie
Rozmiar 40, pudrowy róż, kolor rzeczywisty jest bardziej ciepły, nie taki połyskowy jak na zdjęciu. Dokładne wymiary sukienki w rozmiarze 40 pod zdjęciami sukienki na tej stronie.
Mam do sprzedania trzy pary spodni nowych dla chłopaka - szczupły i dość wysoki (ok180 cm wzrostu). Nowe z metkami - znów mi dziecko wyrosło. Dwie pary czarnych sztruksów (marka Springfield) - może ktoś potrzebuje do munduru i jedne dżinsy Tom Tailor (W31L34 kolor wojskowy). Za 100 zł wszystkie +kw. Chce ktoś?
Mam torbę ikeowską rzeczy na mniej więcej 10 latka. Rzeczy raczej markowe, w dobrym stanie. Chetnie się ich pozbede za koszty wysyłki. Rozmiary ok 134-140.
@monira zmierzysz te około? W sensie dł nogawki od pasa i szerokość w pasie? Jutro syna zobaczę. Jedziemy do niego to go obmierzę. Tylko jak nie jitro to dopiero w czerwcu go zobaczę. Za tydz mnie nie ma, za dwa on jedzie na Lednicę. Potem zostaje w szkole. Będzie 15.06 Wstępnie zarezerwuję.
Komentarz
Dzięki
https://www.plutosport.com/asics-pre-upcourt-ps-c414q-3301
Rozmiar z metki 31,5 długość wkładki 19,5
40 zł + kw
https://distance.pl/asics-gel-lyte-runner-chameleoid-hn6f0-8873.html?utm_source=awin&utm_medium=RedBrain+Ltd&awc=15592_1557404294_ac10101fce12ce3c942e5e947594ee3b
Z metki rozmiar 39, długość wkładki 25
80 zł + kw
2 komplaty smigiel i dwie baterie. Plus jakies tam inne rzeczy do gimbala i oslona obiektywu. DJI phantom.
Swoją skutecznie schowałam
czy poduszka antyżylakowa to też twoja?
W sensie dł nogawki od pasa i szerokość w pasie? Jutro syna zobaczę. Jedziemy do niego to go obmierzę. Tylko jak nie jitro to dopiero w czerwcu go zobaczę. Za tydz mnie nie ma, za dwa on jedzie na Lednicę. Potem zostaje w szkole. Będzie 15.06
Wstępnie zarezerwuję.