A może ktoś chciałby swojej mamie sprezentować na Dzień Matki szydełkową chustę? Na ten moment gotową mam tę jedną. Robiona przeze mnie z bawełniano-akrylowej włóczki, wzór Daisy Chain, 265zł + kw, zapraszam!
Sprzedam książkę o wychowaniu chłopców "Dzikie stwory. Sztuka wychowania chłopców. Praktyczny poradnik pozwalający zrozumieć serce, umysł i zachowanie chłopca w wieku od lat 2 do 22" Stephen James, David Thomas 20zl + kw
Przeczytana dwa razy, w środku liczne podkreślenia ołówkiem.
Sprzedam ksiązki: 1. "Mama na pełen etat" Lisa M. Hendey. Wydawnictwo W drodze (14 zł + kw) 2. Dieta Stwórcy Dr Jordan S Rubin (15 zł + kw) 3. Jak mówić do nastolatków Faber, Mazlish (12 zł + kw) 4. Wychowywanie chłopców- Steve Biddulph (8 zł + kw) 5.Rekolekcje - ABP Ryś wyd znak (15 zł + kw)
@asia-ch Jako typowy Janusz korzystam z kalendarza zakupionego w zeszłym roku. Kalendarz wygląda super, jakby wczoraj kupiony. Tylko dni tygodnia na karteczkach się nie zgadzają . Czy istnieje u Ciebie wsparcie klienta po zakupie? Jeśli tak to poprosiłbym przysłanie mi aktualnych wpisów na karteczki. Może być w formie elektronicznej, znaczy emailem
Mam do oddania dwie kurtki dla dziewczynki w rozmiarze 146-150. Trudno mi określić wiek bo moja córka jest daleko poza siatka i nosiła je jako sześciolatka. Chętnie wyślę zdjęcia zainteresowanym. Do kurtek dołożę czapki, kominy, rękawiczki. Stan określam na dobry bez żadnych uszkodzeń. Kurtkii funkcyjne, zimowe, jutro zrobię zdjęcia.
Sprzedam drugą pozycję z cyklu "Encyklopedia szkolna" przygotowanego przez WSiP, przeznaczonego dla uczniów wyższych klas szkół podstawowych i uczniów szkół średnich. Zawiera ok. 2 tys. haseł z historii powszechnej i historii Polski do 1945 r. Stan bardzo dobry, brak obwoluty. 45 zł + kw
Komentarz
20zl + kw
1. "Mama na pełen etat" Lisa M. Hendey. Wydawnictwo W drodze (14 zł + kw)
2. Dieta Stwórcy Dr Jordan S Rubin (15 zł + kw)
3. Jak mówić do nastolatków Faber, Mazlish (12 zł + kw)
4. Wychowywanie chłopców- Steve Biddulph (8 zł + kw)
5.Rekolekcje - ABP Ryś wyd znak (15 zł + kw)
2. Atlas zabytków architektury w Polsce wyd naukowe PWN ISBN 83-01-13478-X (18 zł + kw)