Sprzedam spódnice kopertową z firmy Cos 100% wełna z wiązanie na boku, rozmiar 34, pas pierwotnie 35 x2, ja przeszyłam guzik, bo była za luźna i teraz jest 33x2, ale to można regulować... Długość 58 cm... Bez wad, kolor ciemny granat... 80 zł +przesyłka paczkomatem... Foto smsem lub na meila, tu nie umiem
Uwaga, Bibliofile! Likwidacja domowej biblioteki: Zostały do wzięcia: 12 zyciowych zasad, Prawa str. internetu 1 i 2 cz., Pulikowski 1 i 2 cz., W pogoni za słońcem (popularnonaukowa o znaczeniu słońca dla naszego zdrowia. Np. ja wiem, czemu jestem krótkowidzem, choć moi rodzice mieli sokoli wzrok) i Zamieć (studium przypadków fundacji Itaka)
Przepraszam za jedno do góry nogami...nie umiem przekręcić 12 zł za sztukę. Przy większej ilości zniżki! Można negocjować Oferta ważna do końca października.
@Małgorzata32 1) Miecik-14:57 do Czyty. Reportaże z Rosji 2) Michalski, Wasilewski-81:1 Opowieści z Wysp Owczych 3) Łazarkiewicz-Tu mówi Polska 4) Berge-Dobry wilk 5) Wiśniewska -Białe 6) Rosiak-Zierno i krew. Podróz śladami bliskowschodnich chrzescijan 7) Smoleński-Syrop z piołunu. Wygnani w akcji "Wisła"
@Małgorzata32 i @Duduś Napisałyście w jednej minucie Mazel tow i Milne. Nie wiem, która była pierwsza. To może po jednej dla kazdej? Losować, czy sie podzielicie jakoś? Kaczkowskiego juz nie ma, nie zdązyłam wykreslić... Dudus była pierwsza z seria Czarne.
Zdecydowanych zapraszam na priv: poprosze adres i tytuły dla pewnosci.
@Małgorzata32 1) Miecik-14:57 do Czyty. Reportaże z Rosji 2) Michalski, Wasilewski-81:1 Opowieści z Wysp Owczych 3) Łazarkiewicz-Tu mówi Polska 4) Berge-Dobry wilk 5) Wiśniewska -Białe 6) Rosiak-Zierno i krew. Podróz śladami bliskowschodnich chrzescijan 7) Smoleński-Syrop z piołunu. Wygnani w akcji "Wisła"
Komentarz
Zgadzam się w pełni z Przedmówcą!
No a Przedmówca też niczego sobie, tak że ten ).
Może ktoś ma na sprzedaż laktator elektryczny Medela?
ja chyba mam laktator. Sprawdzę później czy jest cały i dam znać.
Zostały do wzięcia: 12 zyciowych zasad, Prawa str. internetu 1 i 2 cz., Pulikowski 1 i 2 cz., W pogoni za słońcem (popularnonaukowa o znaczeniu słońca dla naszego zdrowia. Np. ja wiem, czemu jestem krótkowidzem, choć moi rodzice mieli sokoli wzrok) i Zamieć (studium przypadków fundacji Itaka)
Przepraszam za jedno do góry nogami...nie umiem przekręcić
12 zł za sztukę. Przy większej ilości zniżki! Można negocjować
Oferta ważna do końca października.
I Puchatka
I nie mieszkam w ogloo
A co to za tytuły na ostatnim zdjeciu? Bo slabo widac
Wstepnie też rezerwuję
I Małe szczęście
I Gorzką pomarańczę
1) Miecik-14:57 do Czyty. Reportaże z Rosji
2) Michalski, Wasilewski-81:1 Opowieści z Wysp Owczych
3) Łazarkiewicz-Tu mówi Polska
4) Berge-Dobry wilk
5) Wiśniewska -Białe
6) Rosiak-Zierno i krew. Podróz śladami bliskowschodnich chrzescijan
7) Smoleński-Syrop z piołunu. Wygnani w akcji "Wisła"
Napisałyście w jednej minucie Mazel tow i Milne. Nie wiem, która była pierwsza. To może po jednej dla kazdej? Losować, czy sie podzielicie jakoś?
Kaczkowskiego juz nie ma, nie zdązyłam wykreslić...
Dudus była pierwsza z seria Czarne.
Zdecydowanych zapraszam na priv: poprosze adres i tytuły dla pewnosci.
Ale niech @Dudus sie wypowie
Odpuszczam na rzecz @Dudus
(Lubię negocjowac )
A tak nsprawde to bierz co chcesz. Na ksiazkach seiat sie nie konczy
Najchetniej to jeszcze bym Ci obiad zaserwowała