Mam. To kiedy wpadniesz na kawkę? Kurtka 34% wełny r.52 (30 zł) Już wyprana chemicznie!
Płaszczyk 50% wełny, r. M, 36/38 (20zł)
Łyżwy Botas r. 34/35 (22cm) (20 zł)
Buty Icebug, r.37, z kolcami (kolce na chodniku chowaja się w elastycznej podeszwie ), komfort do -20. Cena sklepowa 420. Kupione w zeszłym roku w promocji, ale nie było zimy i nie były użyte ani razu. Maja jeszcze sklepowe metki. W tym roku już nie pasują (100zł)
Kurtki wyjete z worków próżniowych, wiec na fotkach nieco wygniecione, przepraszam....Jutro bedą kurtki zimowe/narciarskie i spodnie narciarskie od malucha do dorosłego. Zainteresowani proszeni na priv. Ceny w nawiasach to propozycje! Negocjuj!
@Bambidu ja sprzedam tylko szatkownicę, do tej maszynki, jak ktoś ma maszynkę do mięsa Zelmer to będzie pasować , sama maszynkę do mięsa zostawię, po lekcjach zdejmie i zdjęcia zrobię , wiem że powinno trzec ziemniaki szatkowac warzywa ale nigdy przenigdy tego nie użyłam , wolę robot nie wiem czemu
No własnie mam maszynkę (Diana czy jakos tam) ale używam raz może dwa do roku. I właśnie się zastanawiam, czy gdyby coś więcej umiała to bym ją używała bardziej. Najbardziej bym chcisła ją nauczyć w kostkę kroić, bo tego mój robot nie umie
Komentarz
Ostatnia fotka, jakby ktos jeszcze cos chciał:
12 zł sztuka
@Agnieszka 88, wysyłać ta jedną? Adresu nie dałaś...
Kurtka 34% wełny r.52 (30 zł) Już wyprana chemicznie!
Płaszczyk 50% wełny, r. M, 36/38 (20zł)
Łyżwy Botas r. 34/35 (22cm) (20 zł)
Buty Icebug, r.37, z kolcami (kolce na chodniku chowaja się w elastycznej podeszwie ), komfort do -20. Cena sklepowa 420. Kupione w zeszłym roku w promocji, ale nie było zimy i nie były użyte ani razu. Maja jeszcze sklepowe metki. W tym roku już nie pasują (100zł)
Kurtki wyjete z worków próżniowych, wiec na fotkach nieco wygniecione, przepraszam....Jutro bedą kurtki zimowe/narciarskie i spodnie narciarskie od malucha do dorosłego.
Zainteresowani proszeni na priv. Ceny w nawiasach to propozycje! Negocjuj!
Gra planszowa 2-4 os. 9-99lat, reprodukcje, nazwiska, wiek. (20zł)
Atlas, raczej dla starszych, drążacych temat (15zł)
Ceny proponowane, mozna negocjować na priv Oferty ważne do konca tygodnia.
Kultowa książka adwentowa, z planszą i kompletem figur (wycięte już) (30zł)