Ta szatkownica do Zelmera dla mnie rewelacja, mam taką - 4 "wkładki". Ściera warzywa na surówki -grube oczka, drobne, np. do marchewki, bardzo drobne do placków ziemniaczanych i plasterki -ogórki, kapusta -wychodzą wtedy paski. Bardzo ją lubię.
Ta szatkownica do Zelmera dla mnie rewelacja, mam taką - 4 "wkładki". Ściera warzywa na surówki -grube oczka, drobne, np. do marchewki, bardzo drobne do placków ziemniaczanych i plasterki -ogórki, kapusta -wychodzą wtedy paski. Bardzo ją lubię.
Ja jej nigdy nie użyłam może dlatego że zawsze wysoko stała , ślubny wtedy pojechał kupić prosiłam kup samą maszynkę to mi kupił...może gdyby do tej szatkownicy nie trzeba było by tego kroić żeby szatkowac...
Wołyń jest. 12 zł + 16 zł wysyłka. Jak chcesz, to poprosze szybko adres na priv, bo rano kurier przychodzi po paczki. @asia-ch, adres @Rien, czekam na decyzję, bo @MonikaN w kolejce @olgal Ostatni przedmiot i uciekam stąd Szyld metal, retro 30x20 (20 zł)
@nowa, dzięki przecierać i kroić w plasterki akurat mam czym, a i tak często ręcznie to robię, bo łatwiej jednym ruchem po tarkę sięgnąć. Więc pewnie by był kolejny sprzęt do zajmowania szafki...
Moi synowie chcieli kiedyś spróbować, co jakiś czas wracają, nie mają poziomu master, ale im się podoba. Ja przy Nich spróbowałam i szkoda mi, że mam tak mało czasu na to, bo to super relax dla człowieka niecierpliwego.
Komentarz
@In Spe Atlas jest Twój. Podaj adres na priv.
@Agmar, już coraz mniej, stąd wyprzedaż. Ale igły zostawiłam
@asia-ch, adres
@Rien, czekam na decyzję, bo @MonikaN w kolejce
@olgal
Ostatni przedmiot i uciekam stąd
Szyld metal, retro 30x20 (20 zł)
@Mafja tak normalna wielkość. Piłka jest nowa. Póki co nienapompowana.
r.134/140
kurtka r. L
s. trekkingowe r.40
rękawiczki narciarskie S
kurtka narciarska 134/140 i spodnie podbite polarem r. 164 (r. z metki, ale na szczupła osobę). To nie jest komplet, ale u nas funcjonował, jako taki
spodnie narc. 12 lat
spodnie narc. 158/164
spodnie 134/140
spodnie 122/ 7 lat
Spodnie/kurtki 20 zł/szt, albo całość za 100 Jutro znowu kurier przychodzi, wiec jak ktos zdecydowany, to szybko pisać na priv