pierwsze sandały mają długość wkładki całkowitą 26 ale one mają taki kształt migdałowy, pasują na stopę max 25,5. Pozostałe wkładka 25 cm. Wszystkie buty są prawie nowe. Tylko włoskie sandałki trochę noszone ok. tygodnia.
po 3 zł + kw stan bdb i dobry S. Karczewski "Kamienowanie Ojca Konrada" O. K Hejmo "Bogu i ojczyźnie" K. Pytlarz " Cuda św. Józefa cz.2" Siostra Emmanuelle"Mam sto lat i chciałabym wam powiedzieć" Ks. Dziewiecki "Komunikacja wychowawcza" Ks Dziewiecki " Odpowiedzialna pomoc wychowawcza" Ks. Dziewiecki Psychologia porozumiewania się" D. Bean "Filiżanka herbaty"
10 zł+ kw "Beskidzkie rekolekcje" W. Półtawska "Mazel tow. Jak zostałam korepetytorka w domu ortodoksyjnych Żydów" J.S Margot "Historia wewnętrzna. Jelita- najbardziej fascynujący organ naszego ciała" G. Anders
Jeśli szukacie ciekawych książek religijnych, pamiętajcie o naszym fundacyjnym antykwariacie. Mamy dużo nowych, interesujących książek w dobrych cenach.
Przy okazji wesprzecie osoby bezdomne i uzależnione.
Komentarz
stan bdb i dobry
S. Karczewski "Kamienowanie Ojca Konrada"
O. K Hejmo "Bogu i ojczyźnie"
K. Pytlarz " Cuda św. Józefa cz.2"
Siostra Emmanuelle"Mam sto lat i chciałabym wam powiedzieć"
Ks. Dziewiecki "Komunikacja wychowawcza"
Ks Dziewiecki " Odpowiedzialna pomoc wychowawcza"
Ks. Dziewiecki Psychologia porozumiewania się"
D. Bean "Filiżanka herbaty"
i do wydania podniszczone Rivers "Głos w wietrze"
"Beskidzkie rekolekcje" W. Półtawska
"Mazel tow. Jak zostałam korepetytorka w domu ortodoksyjnych Żydów" J.S Margot
"Historia wewnętrzna. Jelita- najbardziej fascynujący organ naszego ciała" G. Anders
i jeszcze to
Oddam
Jeśli szukacie ciekawych książek religijnych, pamiętajcie o naszym fundacyjnym antykwariacie. Mamy dużo nowych, interesujących książek w dobrych cenach.
Przy okazji wesprzecie osoby bezdomne i uzależnione.
https://katakumbus.pl/