sytuacja z takim forum jest trochę podobna do rozmowy w przedziale kolejowym albo w tramwaju
rozmawiamy tutaj też o sprawach ważnych, dajemy świadectwo ze swego życia i obawa przed złymi ludźmi nie może nam tego zabrać
bo wtedy to ci źli będą górą
w czasie pieriestrojki widziałem w jakimś reportażu Rosjanina, który powiedział:
"jedenaste - nie bój się"
Bo tylko jedna napisała. Nie możemy przerabiać drugiej, bo nie mamy takiej możliwości. Możemy tylko wspierać tę, która się do nas z zaufaniem zwróciła. I modlić się za nią.
Proponuję zakończyć tą dyskusję. Mam żal do siebie, że winny jestem jej rozpoczęcia. Pozostało nam się tylko modlić za zdrowie Dominiki i jej sytuację małżeńską. Przebywający na stałe w Poznaniu mogą również pomóc w inny sposób, się mi wydaje.
Malgorzato, to, zeby terapeuta pracował z parą małżeńską jest idealnym rozwiązaniem, ale jak przychodzi tylko jedno po pomoc to pracuje z jednym, i tej osobie wtedy udziela wsparcia.
Dominika +++
Może można by tę dyskusję wykasować ( przynajmniej ostatnie110 wpisów), bo rzeczywiście zrobiło się z tego niemiłe roztrząsanie na oczach całego świata...
Ale jeszcze muszę Wam podziękować i POUKOCHIWAĆ:grouphug::grouphug::grouphug::grouphug::grouphug::grouphug::grouphug::grouphug::grouphug::grouphug::grouphug::grouphug::grouphug::grouphug:
Komentarz
rozmawiamy tutaj też o sprawach ważnych, dajemy świadectwo ze swego życia i obawa przed złymi ludźmi nie może nam tego zabrać
bo wtedy to ci źli będą górą
w czasie pieriestrojki widziałem w jakimś reportażu Rosjanina, który powiedział:
"jedenaste - nie bój się"
@Marcelina
oceniają tylko Jej słowa. Taka specyfika forum.
moje odczucie jest takie, że jest tu dużo trudniej kłamać, niż w bezpośredniej rozmowie
coś za coś
Dzięki. Zrozumiałeś :smile:
"A poszukaj se bliżej i nie zawracaj nam ...?"
Proponuję zakończyć tą dyskusję. Mam żal do siebie, że winny jestem jej rozpoczęcia. Pozostało nam się tylko modlić za zdrowie Dominiki i jej sytuację małżeńską. Przebywający na stałe w Poznaniu mogą również pomóc w inny sposób, się mi wydaje.
Dominika +++
:grouphug::grouphug::grouphug:
mikus cieszę się że jesteś :bigsmile: