Uwazam ze kazdy rodzic decyduje o wychowaniu dziecka. Moge tylko napisac, ze ja bardzo zaluje, ze nie mosilam wczesniej dzieci. Najstarszej nie pozwalalam nosic, bo " sie przyzwyczai" a teraz chcialabym cofnac czas. Jest miedzy nami jakas granica i czasem chcialabym byc blizej corki, a nie potrafie. Oczywiscie jest to tylko i wylacznie moje przemyslenie.
Ciesze sie, ze Martynka tak ladnie rosnie. Cudna jest. A rodzice mlodziaki ale tez ladne.
@Silesia przy noszeniu mimowolnie, niejako przy okazji, bujamy dziecko i stymulujemy jego układ przedsionkowy. Oczywiście można bez noszenia, ale to dodatkowa zabawa.
Piękna ta Wasza Martynka! A łysa, jak moja Dorotka. Ma teraz prawie 4 lata i jak jej pokazałam zdjęcie, jak miała 2 lata, to z wyrzutem spytała, dlaczego ją tak brzydko obcięłam @Silesia, Ty też pięknie wyglądasz Dla spotkania z Wami i tych widoków chętnie pojawiłabym się na pikniku, ale trochę daleko mamy
Bierzemy udział w konkursie na ładne dziecko/zdjęcie dziecka organizowane przez gazetę. Tak sobie pomyślałam że spróbuje i jeśli bym coś tam wygrała to może uzbiera się na samochód dla męża (a z zasadzie ubezpieczenie bo wyliczyli nam ogromne). Jak Martyna będzie po operacji i nadal będzie taka ładna to chce z nią pójść do tutejszej agencji dzieci-modeli A co! :bz :bz :bz
Ta gazeta swego czasu bardzo wspierała środowisko aborcyjne i homoseksualne - u mnie w pracy byli agitować dziennikarze z niej przed wyborami. Ale zagłosowałam na Martynke.
Komentarz
Oczywiscie jest to tylko i wylacznie moje przemyslenie.
Ciesze sie, ze Martynka tak ladnie rosnie. Cudna jest. A rodzice mlodziaki ale tez ladne.
przy noszeniu mimowolnie, niejako przy okazji, bujamy dziecko i stymulujemy jego układ przedsionkowy.
Oczywiście można bez noszenia, ale to dodatkowa zabawa.
@Silesia, Ty też pięknie wyglądasz Dla spotkania z Wami i tych widoków chętnie pojawiłabym się na pikniku, ale trochę daleko mamy
A my akurat 4. wracamy z Pl, więc nie damy rady być na pikniku. Szkoda...
Zagłosuje ktoś?
Głos można oddawać kilka razy, odnawia się po minucie
Jak Martyna będzie po operacji i nadal będzie taka ładna to chce z nią pójść do tutejszej agencji dzieci-modeli
A co! :bz :bz :bz
Głosuje oczywiście
Ale zagłosowałam na Martynke.
Ale byłoby im na nie rękę gdyby mała się dostała do pierwszej 10tki
Nie wiedziałam że to taki szłam.
Edit zgubione słowo
http://sundayworld.upickem.net/engine/Details.aspx?p=V&c=235571&s=83007778