Bogu niech będą DZIĘKI!
Jakże WIELKIEGO znaczenia nabiera to 'wytarte już przez wieki' zawołanie!!!
Pamiętamy. +++
P.S. Moi chłopcy caly czas ostatnio słyszą o dziewczynkach - modlimy się za Weronikę, wcześniej za Olę, w brzuchach naszych 3 znajomych mam dziewczynki... I nasz Średni konstatuje ze zdziweiniem: "W naszym domu nie ma żadnej Małej, ani Wkększej dziewczynki do modlenia...". :tongue: :bigsmile:
Pan obdarzył Was Różnorodnością, Małgosiu... A Iskierka bardzo się stara, żeby za jej blaskiem nadążył też ciało!!!
Po badaniu...
Szczegółów nie znam...
Ale od wtorku jest dla Weroniki miejsce w CZD.
I nie wiem czy się cieszyć czy nie. Bo decyzja z naszej strony nie zapadła
Radość związana z postępami Weroniki gdzieś się rozmywa, bo wszystko wokól się sypie...Problemom nie ma końca.
Komentarz
Pamiętam o modlitwie za Weronikę i całą waszą rodzinę.
do Nowenny wolne tajemnice
radosne 1
bolesne 3
chwalebne 2:bigsmile:
Weronika, Ty to świat podbijesz! :bigsmile:
+++
Jakże WIELKIEGO znaczenia nabiera to 'wytarte już przez wieki' zawołanie!!!
Pamiętamy. +++
P.S. Moi chłopcy caly czas ostatnio słyszą o dziewczynkach - modlimy się za Weronikę, wcześniej za Olę, w brzuchach naszych 3 znajomych mam dziewczynki... I nasz Średni konstatuje ze zdziweiniem: "W naszym domu nie ma żadnej Małej, ani Wkększej dziewczynki do modlenia...". :tongue: :bigsmile:
Pan obdarzył Was Różnorodnością, Małgosiu... A Iskierka bardzo się stara, żeby za jej blaskiem nadążył też ciało!!!
Szczegółów nie znam...
Ale od wtorku jest dla Weroniki miejsce w CZD.
I nie wiem czy się cieszyć czy nie. Bo decyzja z naszej strony nie zapadła
Radość związana z postępami Weroniki gdzieś się rozmywa, bo wszystko wokól się sypie...Problemom nie ma końca.
+++
AgoMario jeśli chcesz to możesz światła
2. Cud w Kanie
3. Kazanie na Góze
4. Przemienienie
5. Ustanowienie Eucharystii
:bigsmile:
Ja będę:). Może się uda. Chłopcy maja tego dnia zawody, jak bedą spali z grupą, to dam radę.
To ja dzisiaj wezmę, ale nie bardzo wiem, jak to się robi, idę poszukać na temacie Koronka.
+++
posłałem Ci priva