Witaj, nieznajomy!

Wygląda na to, że jesteś tutaj nowy. Jeśli chcesz wziąć udział, należy kliknąć jeden z tych przycisków!

Klub Rozmodlonych Żon - Módlmy się za naszych mężów - Jest nas 231!

1141517192048

Komentarz

• Done. Pamiętałam szczególnie o Pawle od Ciebie AleksandroB i o pracę dla Metera od Marceliny - żebyście nie musieli wyjeżdżać - chyba, że chcecie :bigsmile:
  • AleksandroB - faktycznie duże koszty :sad:. Znam to. Praca na uczelni, to też ciagłe odkładania "na po następnym stopniu"...
    A co się stanie, jeśli mąż się nie wyrobi do czerwca? Jeśli dr nie jest obligatoryjnie zw z zatrudnieniem, to co mu mogą zrobić? Z drugiej strony bat działa. Może wcześniej się od tego wszyswcy uwolnicie. Przemęczycie się przez parę miesięcy, a potem cała wieczność chwały :wink:.
  • Mąż wykonuje dość specyficzny zawód łączący naukę z praktyką i wielu kolegów po fachu też ma doktoraty. Więc nie jest konieczny ale ma znaczenie...
    Praca męża ma charakter sezonowy i musi się wyrobić przed sezonem bo potem 5 miesięcy przerwy. No i promotor zaczyna się niecierpliwić :wink:
  • A moj Maz znalazl prace :di:

Zostal zwolniony w zeszlym roku i 2mce siedzial w domu.

Dzieki Waszej modlitwie i wreszcie modlacej sie zonie Pan nie dal mu dlugo czekac :aa:

Jestescie wszystkie Kochane!
  • Annabe cudnie! :bigsmile:

To i dla nas nadzieja, tyle, że mój już 2 lata siedzi w domu :confused:
  • Za naszych kochanych mężów.:wink:
  • Aleksandro - to będzie potrzeba Twojemu mężowi czasu i wsparcia,ale wierze,ze to ulozycie,Moze warto zrobić jakiś plan?On musi mieć fizycznie na to czas,to ogromny wysiłek ,będę wspierać modlitwa zarówno Ciebie jak i męża.
  • Modlitwa działa cuda.Tak wielkiej przemiany w tak krótkim czasie się nie spodziewałam.Dziękuję wszystkim za modlitwę.Ja również wspieram modlitwą.
  • To prawda:bigsmile:
  • To ja teraz poproszę - jutro mój Kochany zdaje egzamin teoretyczny na prawo jazdy. Od 14.00 modlitwa bardzo wskazana :)
  • Kochane,

za wszystkich naszych Mężów i za nasze Małżeństwa +++
  • Za naszych mężów +

Za mojego proszę, oprócz tego, że bez pracy, to i bez kondycji. Ponad tydzień przeziębiony, kaszle, na jutro wypchnęłam do lekarza, żeby go osłuchał

AleksandroB pamiętałam szczególnie o Twoim małżonku i jego doktoracie
  • Za naszych mężów +++
  • do 14.00 osiwieję
    eh....
  • Rosea,

towarzyszę +++
  • oo Hakuu!! :bigsmile:

jakoś ostatnio Cię nie widziałam.
    Jak Felula?:cool:

Ps. Czy TY dostałaś (tam, kieeedyś, kieeedyś) moją odpowiedź na prv.?
  • [cite] AgaMaria:[/cite]Za naszych mężów +

Za mojego proszę, oprócz tego, że bez pracy, to i bez kondycji. Ponad tydzień przeziębiony, kaszle, na jutro wypchnęłam do lekarza, żeby go osłuchał

AleksandroB pamiętałam szczególnie o Twoim małżonku i jego doktoracie
    +++ wiem,że już kiedyś to było,ale u nas na brak pracy najbardziej pomaga nowenna do Josemar?­i Escrivy

http://multimedia.opusdei.org/pdf/pl/nowenna_o_prace.pdf

:bigsmile:
  • Małż dalej szuka, właśnie coś wysyła do agencji pośredniczącej. Na szczęście mimo, że jeszcze wczoraj sporo kasłał, lekarka dziś nic nie wysłuchała i dziś czuje się lepiej.

Acha, nie wiem, czy o tym pisałam, szafka w kuchni jest już przykręcona :cool::cool::cool:
  • Ania i Adam, jestem pewna, że to właśnie dzięki tej nowennie mój mąż znalazł dobrą pracę, odmawialiśmy razem w kwietniu, od 1 sierpnia mąż zaczął nową pracę.
  • [cite] Kasia_M:[/cite]Ania i Adam, jestem pewna, że to właśnie dzięki tej nowennie mój mąż znalazł dobrą pracę, odmawialiśmy razem w kwietniu, od 1 sierpnia mąż zaczął nową pracę.

U nas było właśnie tak samo:bigsmile: bardzo ufam tej modlitwie.. i nie boję się jeśli kiedyś mąż straci pracę to wiem gdzię sie udać...:wink: a i mnie też przyniosło to poprawę w wykonywaniu domowoch obowiązków..:bigsmile:
  • zdaaaaaał!!!!!!!!!!!!!!! :di::di::di:
    Dzieki za obecnosć modlitewną :)

Normalnie chyba mu zrobię dziś :aj: i :dinner: i :hugging: i ... już.
  • Roseo, brawo dla Twojego Męża i że go tak wspierałaś :bigsmile:
  • Brawo Belfer!

A ja powiem nieśmiało, że w piątek M. idzie już na drugą rozmowę - taką już finalną. Jeszcze o troszkę modlitwy proszę.
  • Marcelino, koniecznie za Twojego M. +

A mój się pilnie uczy programowania z książki, chce w tym miesiącu jeszcze zdać egz Microsoftu, to ewentualnie zwiększy jego szanse

Jestem z niego dumna :cool:
  • Za wszystkich uczących się, poszukujących, zdających i piszących doktoraty Mężów
    +++

Rosea - super, że zdał :smile:
  • Ja też proszę o modlitwę , za mojego męża,ma jutro praktyczny egzamin na prawo jazdy(ciężarowe) i trudno mu wyrzucić złe nawyki z prowadzenia osobówki...

za wszystkich+++
  • Nie mogę zasnąć więc za chwilę dziesiąteczka Różańca za mężów Marceliny i AgiMarii o znalezienie pracy.
  • O matko te doktoraty. U nas też mógłby już mąż być po. Naszczęście nie ma deadlina i możemy jeździć i robić co chcemy, U Niego już przemęczenie się daje we znaki, nie ma chłop siły, za dużo pracuje, a dr przydałoby się skończyć do wakacji i we wrześniu obrona. Oby poszło do przodu i to popchnął.

@Marcelina super!

@Rosea gratulacje, osiwiałaś?:wink:
  • + za naszych mężów

U nas widać jakieś światełko w tunelu.

Św. Józefie, Patronie wahających się w wyborze, ratuj stojących nad przepaścią i oświecaj...
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.