Dziękuję wszystkim za modlitwę. Dawno nie czułam się taka spokojna. Mój mąż na zmianę coraz lepszy i trochę gorszy. Toczy się walka duchowa, ale widzę dobrą wolę z jego strony, więc jestem dobrej myśli.
Pierwszy raz czuje te wieeeeeeeeelką modlitwę i jej siłę. Dziękuję, dziękuję po tysiąc - i milion-kroć dziękuję.
Ja chciałabym sie pożegnać na czas Wielkiego Postu, ale oczywiście będę pamiętała o modlitwie,za naszych mężów i za dzieci w róży za dzieci. Pozdrawiam wszystkich i owocnego oczekiwania na Zmartwychwstanie Chrystusa.
Witam wszystkich! Jestem w Klubie Rozmodlonych Żon (Numer 69 Dorota (od Haku)) i chciałam się przywitać i przedstawić. Jestem Dorota z Sulejówka i bardzo się cieszę, że do Was dołączyłam bo dało mi to ogromną motywacje do codziennej modlitwy za mojego męża. Ciesze się że jestem tu z Wami. przy okazji prosiłabym o szczególna modlitwę za mojego męża, który w przyszłym tygodniu leci w podróż służbową do Madrytu... o szczęśliwą podróż i bezpieczny powrót do domu. Pozdrawiam
Święty Józefie, Oblubieńcze Bogurodzicy Maryi, Opiekunie rodzin, Twojej ojcowskiej opiece powierzył Bóg swojego Syna i Jego Niepokalaną Matkę. Z największą miłością wypełniałeś obowiązki troskliwego Ojca i Opiekuna Najświętszej Rodziny. Powierzam Ci moją rodzinę, nasze prace, radości i cierpienia. Powierzam Co moje dzieci (moich rodziców). Wprowadź Jezusa do naszego domu, pomóż przyjąć Go do naszych serc, uproś łaskę miłości, zgody i pokoju, aby nasza rodzina osiągnęła szczęście doczesne i wieczne. Amen.
Modlitwa do świętego Józefa, orędownika we wszelkich potrzebach i uciskach
Chwalebny święty Józefie, Oblubieńcze Maryi, pamiętaj o nas. Czuwaj nad nami, najmilszy nasz Stróżu. Wspieraj nas w dążeniu do świętości, Mężu sprawiedliwy. Zaopatruj nasze potrzeby duchowe i doczesne, najdroższy Karmicielu Przenajświętszego Dzieciątka Jezus. Wierny Opiekunie, któremu został powierzony najdroższy Skarb nasz, Jezus, weź pod swoją opiekę i wstawiennictwo sprawę, którą Tobie polecam... Niech jej skutek będzie na chwałę Bożą i na pożytek naszych dusz. Amen.
Polecam nową książkę Lindy Dillow "Jaką żoną jestem?" (To ta od twórczej panterki) Pozycja napisana przez protestantkę, co niektórym może nie pasować, ale daje do myślenia - zadaje kilka niewygodnych pytań, zawiera rozbudowany dział kursu do samodzielnego przepracowania. Mnie się podoba.
przyłączam się jak najbardziej przed moim mężem pojawiły się nowe trudne wyzwania w dziedzinach: bycia mężem, ojcem, katolikiem, zarabiającym na dom, studiującym i jeszcze nowa praca!
polecam modlitwie mojego Męża - w piątek będzie miał usuwane znamię. Żeby wszystko przebiegło bez komplikacji, żeby znamię było niegroźne i żeby nie musiał usuwać ich więcej.
Komentarz
Jestem w Klubie Rozmodlonych Żon (Numer 69 Dorota (od Haku)) i chciałam się przywitać i przedstawić.
Jestem Dorota z Sulejówka i bardzo się cieszę, że do Was dołączyłam bo dało mi to ogromną motywacje do codziennej modlitwy za mojego męża.
Ciesze się że jestem tu z Wami.
przy okazji prosiłabym o szczególna modlitwę za mojego męża, który w przyszłym tygodniu leci w podróż służbową do Madrytu... o szczęśliwą podróż i bezpieczny powrót do domu.
Pozdrawiam
Dori,
jak ja znam to służbowe latanie
Za Twojego, mojego i wszystkich "naszych" Mężów i za nasze MAłżeństwa+++
+++
Święty Józefie, Oblubieńcze Bogurodzicy Maryi, Opiekunie rodzin, Twojej
ojcowskiej opiece powierzył Bóg swojego Syna i Jego Niepokalaną Matkę. Z
największą miłością wypełniałeś obowiązki troskliwego Ojca i Opiekuna
Najświętszej Rodziny. Powierzam Ci moją rodzinę, nasze prace, radości i
cierpienia. Powierzam Co moje dzieci (moich rodziców). Wprowadź Jezusa
do naszego domu, pomóż przyjąć Go do naszych serc, uproś łaskę miłości,
zgody i pokoju, aby nasza rodzina osiągnęła szczęście doczesne i
wieczne. Amen.
Chwalebny święty Józefie, Oblubieńcze Maryi, pamiętaj o nas. Czuwaj nad
nami, najmilszy nasz Stróżu. Wspieraj nas w dążeniu do świętości, Mężu
sprawiedliwy. Zaopatruj nasze potrzeby duchowe i doczesne, najdroższy
Karmicielu Przenajświętszego Dzieciątka Jezus. Wierny Opiekunie, któremu
został powierzony najdroższy Skarb nasz, Jezus, weź pod swoją opiekę i
wstawiennictwo sprawę, którą Tobie polecam... Niech jej skutek będzie na
chwałę Bożą i na pożytek naszych dusz. Amen.
Pozycja napisana przez protestantkę, co niektórym może nie pasować, ale daje do myślenia - zadaje kilka niewygodnych pytań, zawiera rozbudowany dział kursu do samodzielnego przepracowania.
Mnie się podoba.
Dopiero teraz+++
Modlitwa za naszych mężów daje mi dużo spokoju.
Ania49 przypomina mi o modlitwie za mojego Tatę, był bardzo dobrym mężem dla mojej mamy.
Aniu za Twojego męża +++
Bardzo proszę o westchnięcie za niego
:-*
dziekujemy....
denerwuje się....
Duke - jak mąż po zabiegu???
obolały, ale chyba wszystko jest ok.
Aga pisała gdzieś, że jej mąż został przyjęty !
Tylko jak zaczynam edytować tekst z 1 Posta to mi się rozmywa lista. Zaraz coś wymyślę
Kopiuj wklej jak zawsze niezawodne!
:-\"
polecam modlitwie mojego Męża - w piątek będzie miał usuwane znamię. Żeby wszystko przebiegło bez komplikacji, żeby znamię było niegroźne i żeby nie musiał usuwać ich więcej.