Witaj, nieznajomy!

Wygląda na to, że jesteś tutaj nowy. Jeśli chcesz wziąć udział, należy kliknąć jeden z tych przycisków!

Klub Rozmodlonych Żon - Módlmy się za naszych mężów - Jest nas 231!

1151618202148

Komentarz

• zdaaałll!!! baardzo dziękuję za modlitwę... jestem przeszczęśliwa!!!

+++za wszystkich
  • Melduje, że małż się pilnie uczy do egz jakiegoś zawodowego organizowanego przez Microsoft :cool:. Dzięki za modlitwę!

Za wszystkie pomyślnie zdane egzaminy Bogu niech będą dzięki
    za piszących doktoraty i inne prace +
  • +++ za tych, co potrzebują

@MonikaN - no nie wiem, bom farbowana :eb: Przed nami trudniejsza część - egzamin praktyczny. On utrzymuje, ze nie umie i się nie nauczy...
  • @Rosea, to przy praktycznym może i farba zejdzie.
    :wink:
  • Ja też proszę o modlitwę za mojego męża. Nie wiem, czy pisałam, ale połamał się na nartach, tzn. tylko bark, ale z przemieszczeniem. Wczoraj byliśmy na kontroli pooperacyjnej (bo miał zespalane drutami) i na zdjęciu wygląda to tak sobie. Widać kawałki, widać, że kości nie składają sie w jedną linię. Ja wiem, że to obrośnie tkanką kostną i powinno być ok, ale zdjęli mu gips i teraz ma ortezę. NIe wiem, czy nie jest za mało unieruchomiony.
    No, martwię się, więc, proszę, westchnijcie i za mojego męża.
    Ja się modlę i za swojego, i za wszystkich naszych mężów (ciekawa jestem, jak wygląda tych wszystkich 167 mężów :bigsmile:)
  • To za radą Agi Mari Modlitwa z rana lepsza jak śmietana:bigsmile:

Ja to ciągle mam dylemat jak taką grupę panów objąć modlitwą, ale św. Józef daje radę.
    Łatwiej się modlić jak jest konkretna intencja, ale kto powiedział, że ma być łatwo:wink:
    za naszych mężów+++
  • a mi na dzisiaj ciężko przychodzi modlić się za męża,
    "zaciskam zęby" by chociaż zdrowaśkę zmówić :cry:
    .................
  • Agax, pewnie bardziej tej modlitwy potrzebuje, dzisiaj Ci pomogę z tą modlitwą:wink:
  • proszę za mojego męża, jest niepełnosprawny fizycznie
    choroba postępuje
    ostatnio nasiliły się bóle nóg, słabo chodzi

za wszystkich "naszych mężów" +
  • za wszystkich naszych Lubych i za nasze małżeństwa +++
  • [cite] babka4:[/cite]proszę za mojego męża, jest niepełnosprawny fizycznie
    choroba postępuje
    ostatnio nasiliły się bóle nóg, słabo chodzi

za wszystkich "naszych mężów" +

+++
    [cite] Agax4:[/cite]a mi na dzisiaj ciężko przychodzi modlić się za męża,
    "zaciskam zęby" by chociaż zdrowaśkę zmówić :cry:
    .................

Ostatnio przerabiam ten problem - niezwykle dużo się kłócimy, tak niekonstruktywnie, a ja NP za męża mówię. I czasem, doprowadzona jestem do ostateczności i myślę sobie, żeby przerwać, że ten wysiłek jest niewspółmierny.
    A potem sobie myślę, aby właśnie mówić, mówić.

Ale to taki różaniec przez łzy czasem
    :sad:
  • I właśnie o to chodzi, że nawet jeśli przez łzy, przy zaciśniętych szczękach (a czasem i pięściach :wink: ) - to nie przerywać!! Trwać na modlitwie!

:whorship:
  • U nas dobrze, ale wiedziałam - mój małż jest wyjątkowy :cool:

Wasze modły na pewno nas niosą wbrew wszystkim przeciwnościom. Mąż się nie poddaje, uczy się, czasem nawet zmywa, choć wiem, jak tego nie cierpi :wink:
  • za wszystkich mężów+++ a zwłaszcza za tych chorych,żeby wracali do zdrowia..
  • +++
    za wszystkich Małżonków

i za Żony - o cierpliwość i wytrwałość +++
  • Mam wielką prośbę, proszę pomódlcie się dzisiaj szczególnie za nas, tzn. za mojego męża i za mnie. :cry:
    Nie chcę pisać o szczegółach.
  • Ola.N +++
  • Olu, będę pamiętać +
  • Pamiętam w modlitwie +++
  • Ola i pozostali mężowie +++
  • Biorę sobie do serca Wasze intencje - szczególnie te dotyczące 'popękanych relacji'...
    I te dotyczące 'popękanej fizyczności'...
    A czujecie, jak ta modlitwa skleja_leczy_otwiera też Nas - Żony...?
    Dla mnie to wyczuwalne...
  • Dziękuję w imieniu swoim i małżonka - dalej +++

Małż b dzielny - dziś poodkurzał całe mieszkanie i umył w nim podłogi, czasem zmywa. Robi to wszystko sam z siebie, nieproszony i uczy się do egz zawodowego :shocked:
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.