Witaj, nieznajomy!

Wygląda na to, że jesteś tutaj nowy. Jeśli chcesz wziąć udział, należy kliknąć jeden z tych przycisków!

Klub Rozmodlonych Żon - Módlmy się za naszych mężów - Jest nas 231!

1333436383948

Komentarz

• Każdy modli się , jak czuje. Ważne, żeby robić to systematycznie.
    Prosiłaś św. Józefa i pewnie dostałaś dobrego męża, ale nie dostrzegasz tego, bo może Twoje pojęcie "dobry" nie przystaje do tego, co o tym myśli św. Józef
    ;)
  • Pomodlcie się proszę za mojego męża,bo strasznie dużo goryczy dzisiaj we mnie wzbiera.Żeby nie był jak rozkapryszony nastolatek :-?
  • Pomodlcie się proszę za mojego męża,bo strasznie dużo goryczy dzisiaj we mnie wzbiera.Żeby nie był jak rozkapryszony nastolatek :-?

Czy to Ty napisalas, bo ja mam identyczne odczucia dzisiaj...

+++

• Ech EmIsia +++
  • Małż nos w komputerze...ech, ale też jestem przy kompie...więc...

Serio, pamiętam  o Klubie Żon, czasem mocno śpiąca, ale pamiętam +

• Bardzo duzo daje mi ta systematyczna modlitwa za meza, jakos tak wiecej cierpliwosci i czasem wiem, ze musze do niego podejsc jak do trzeciego dziecka bo to po prostu facet. Teraz jest przeziebiony i chyba wiele z Was wie co to znaczy

;)
  • edytowano listopada 2012

Małż nos w komputerze...ech, ale też jestem przy kompie...więc...

to samo u mnie :)
  • Ja modlę się regularnie za swojego męża i za waszych, teraz po tym wszystkim jeszcze bardziej intensywnie.
    Proszę w  jeszcze jednej intencji, między nami już co prawda dobra, normalna  sytuacja za to mąż ma ostatnio problemy w pracy, siedzi po godzinach, przychodzi zestresowany do domu, bo ciągle mu odrzucają to co zrobi, dziś poszedł na 6 rano, żeby skończyć, nie wiem o której wróci do domu. Staram się wspierać go jak mogę, bo widzę, że kiepsko to znosi ale Boża interwencja też by się przydała. Chyba wrócimy do nowenny o pracę, którą mi tu kiedyś poleciłyście.
  • U nas na szczęście między nami jest dobrze, ale nie zaszkodzi zadbać o to, żeby dalej uczucie między nami kwitło tak, jak do tej pory i szepnąć słówko Temu Na Górze ;)

Przyłączam się do modlitwy za swoją "drugą połówkę" +++

• +++   mobilizuję sie na nowo
    codziennie
    z trudem...
  • Po intensywnej modlitwie i lekkim skopaniu tyłka, u mnie lepiej :)
    Dzięki modlitwie za męża codziennie sobie przypominam, że małżeństwo jest najważniejsząsprawą, jaka mam w życiu do załatwienia!
  • edytowano listopada 2012
    MartynoN pięknie napisałaś + *Duke i ja się mobilizuję   @};-
  • a mnie dziś rano naszło,by odmówić nowennę do św.Józefa w intencji mojego m., więc dziś zaczynam.
  • MartynoN, pytanie komu został tyłek skopany

a. Tobie

b. mężowi

c. wszystkim

na poważnie +

• spadłyśmy bardzo zatem na zachętę

• Mężowi;)

Ale w granicach rozsądku,resztę to tylko Pan Bóg może zmienić!
  • Przez tą przeprowadzkę, to mam ochotę męża zaciukać.
    Długo by gadać, ale jak usłyszycie, że żona zabiła męża wałkiem do malowania, to znaczy, że nerwy mi puściły.
  • Haku, ale to już kiedyś było, już kiedyś tak pisałaś albo podobnie ;)
  • Bo ja mam prosty cykl miłości ;)
  • Klarcia dołącza do tego Klubu.
    Będę się modliła Litanią do św. Józefa.
    O jedno tylko Pana proszę - aby Myszaty potrafił Go POZNAC i w pełni powrócił do Kościoła, bo od ponad 30 lat nie był u spowiedzi.
  • agnieszkamama
    pragnę Ci towarzyszyć:)
    Czy ta Nowenna została tu już gdzieś przedstawiona?
    przepraszam, dopiero zobaczyłam Twój wpis.nie wiem, czy tu jest, ale wystarczy w google wpisać/
  • poproszę o dopisanie, chyba nr 192
  • Wpadla mi ostatnio w rece nowenna do sw. Jozefa i tez mialam plan odmowic ja za meza mego oraz mezow Waszych, zatem biore sie do roboty, ha!
  • Klarcia zmienia Litanię.
    Będę odmawiała do Najświętszego Imienia Jezus, bo do św. Józefa mi nie leży.
  • Czy mogę Was prosić o modlitwę za mojego m.? o błogosławieństwo Boże w jego pracy, o mądrość i roztropność dla niego.
  • ...trzeba się wziąć za modlitwę, za nienarodzone dziecko póki co modlę się codziennie, choć nie zawsze na w pozycji klęczącej... dlatego wydaje mi się że jak się modlę w ogromnym zmęczeniu to ta modlitwa jest gorsza... 
    Podobno modlitwa w ogromnym zmęczeniu ma większą wartość ;)
  • Za męża agnieszkimamy i wszystkich pozostałych +++

Jakoś tak po starciach z moim M, zaraz muszę ten wątek odwiedzić, coby się umocnić...
    Dzięki, że jesteście
    :-*
  • A mój małż każe mi już iść do spania
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.