dziś za nami 3 historie, kl 4,5 i 6 - dwie piątki jedna szóstka ;-)
i cudowna nauczycielka, nawet moja wystraszona 4 klasistka powiedziała, że Pani była super miła i dowcipna:-)
Jak Bóg da 4 klasistka chce zdać angielski i polski przed świętami (czyli poza informatyką wszystko...) I juz ambitnie mówi, że bierze się za biologie z nastepnej klasy....
5 klasista chce polski przed świętami
6 klasista chce matematykę przed świętami
Lockdown od marca i brak różnych zajęć znacznie nam przyspieszyły zdawanie egzaminów. Ni to , że zdajemy zdalnie i nie tracimy całego dnia na egzamin z dojazdem i czekaniem.
on line. Właśnie dostałam maila od Pani, że po dokładnym przeanalizowaniu pracypisemnej średniego syna zmienia mu ocenę z 5 na 6 :-) Fakt napisał tam bardzo dużo i większośc spoza podręcznikowej wiedzy.
Biologia w I liceum zaliczona na 5. Przy okazji odpytywania powtórzyłam sobie i ja o metabolizmie i rodzajach komórek Śmiejemy się, że jak tak dalej pójdzie to będzie czerwony pasek ( a w zeszłym roku stacjonarnie to miernych i trójek miała większość)
zdany 2 x polski dziś, kl 4 i 5. Ocen jeszcze nie ma , bo pani nie zdążyła dokładnie pracy pisemnej sprawdzić ale powiedziała, że zdane na pewno:-) jutro matematyka kl 6 w sobote angielski kl 4
@Aneczka08, podziwiam Wasz system nauki. Zainspirowałam się w tym roku nim odrobinę i jedno dziecko zdało matematykę w grudniu i zaczęło robić 5 klasę. Zwykle idziemy utartym rozkładem od wakacji nowy rok szk., jak skończyli wcześniej, to już nic nie robili z następnej klasy i chyba starsi już nie wejdę w inny rytm.
my też idziemy dalej (choć na luzie i wolniej) i na fb wiele rodzin mi napisało, że też ma taki system. Znaczy teraz to trochę luzu sobie zrobimy, dziś mała imprezka niespodzianka z tej okazji będzie:-)
Komentarz
Tak się cieszymy
Niech żyje ED !!!
We wtorek 3 razy historia.
A zdajecie online, prawda?
( a w zeszłym roku stacjonarnie to miernych i trójek miała większość)
jutro matematyka kl 6 w sobote angielski kl 4
ale co? bo nie widzę zdjęcia?
Chętnie wezmę
Moja licealistka ma razem 13 egzaminów. 3 zdane, za kilka dni matematyka.