nam lekarka powiedziała, że alergia się liczy od połowy histaminy czyli jak nasz miał histaminę 6 to wszystko od 3 w górę (liczyła też 3) oznaczało alergię
Bea 2000 j to podaje maluchowi. sama bralam regularnie 4000 , a jak zrobilam badanie poziomu to mialam niski. Szkopuł w tym ze przy stanach zapalnych organizm zużywa duzo wit d do odnowy komórek. Czesto podniesienie dawki wit d powoduje ustąpienie objawów choroby autoimmunologicznej. Mówi o tym dr Hubert Czerniak.
Corka zderzyla sie z kolega, on uderzyl ja glowa w nos. Boli ja jak wciaga powietrze i jak dotyka, ma nieduzego siniaka. Jest sens isc z tym do lekarza? Edit: boli ja tez jak sie podnosi np. z kucków.
Zatoki lubią przede wszystkim trzymanie się ciepło. I nakrycie głowy. I niemarznięcie od nóg. Ale i ogólnie. Nie łazić, gdy wiatr, gdy zimny, ostry wiatr itp.
Kurcze mam taki nerwo- czy inny ból jak drgania powieki tylko że drga/zgina się z jednej strony cała łopatka i poniżej prawie że do pasa.. Normalnie czuje jak się rusza.. Magnez wystarczy czy co.. Dość uprzykrzajace życie...
Spadł mi ciężki świecznik na stopę ,jest duży siniak i duży ból przy chodzeniu,brak opuchlizny . Może być złamanie jak nie ma opuchlizny?? Nie chcę mi się spędzać mikołajek na IP, dostaliśmy z mężem talon na wyjście na kolację:(
Tak się naczytałam w dziecięcym o ZuMach ze sama dostałam...za kilka h będę wyła z bólu. Pierwszymi ostatni raz miałam 10lat temu. Co bardzo skutecznego i szybko działającego mogę wziąć przy karmieniu?
Ktoś praktykował jakąś regenerację kolan? Dawno temu chirurg mi mówił po prześwietleniu, że mam kolana starsze niż reszta i od pewnego czasu mnie pobolewają. Gdzieś czytałem, że można naprawiać jakimiś zastrzykami, ale nie pamiętam dokładnie co i jak?
@jan_u mój mąż ma problemy z kolanami, bola go, ale u niego przede wszystkim pomoże ćwiczenia. Zastrzyki bral i sporo kasy zaplacil ale mu nie pomogly. Dobry fizjoterapeuta od kolan pomoże.
Komentarz
Edit: boli ja tez jak sie podnosi np. z kucków.
Gdzieś czytałem, że można naprawiać jakimiś zastrzykami, ale nie pamiętam dokładnie co i jak?
taki pan z Ukrainy wraca do domu i dla taty pytał.