Dla najstarszej kurs makijażu (bardziej warsztaty) u znajomej makijażystki, dobierze jej też odpowiednie do "wieku" kosmetyki żeby sobie krzywdy nie robiła.
Dla kolejnej mikroskop, do podglądania wszytskiego (maniaczka zwierzątek, roślinek, owadów i innych ciekawych ).
Kolejnej zestaw koralików, gadzetow do robienia biżuterii (to taka nasza celebrytka, lubi się obwieszać wszytskie i stroić w tiule).
Najmłodsza dostanie kilka rzeczy po starszych dziewczynach oraz projektor (takie cuda co na suficie robi gwiazdki i inne takie)
Dla małżonka, zrobiona przez żonę czapka z porządnej wełny.
Dla mamy (jeszcze nie wiem) Dla teściów bilety do teatru.
Dodam tylko że większość rzeczy z drugiej ręki (no poza biletami ale emeryci mają zniżki). W zestawie do biżuterii będą też guziki od babci i zbierane z lumpów, odzysk korali itd. poukładane w 3 pudełka z przegródkami.
U mnie już prawie prezenty kupione. Dla męża bluza, uszyta przez znajoma krawcowa, z haftami wykonanymi przeze mnie. Synek wymarzył sobie statek piracki, córka wielkie flamastry. Rodzice dostaną kilka płyt CD z muzyką swojej młodości. Bobo chce brum, brum, szukam czegoś pancernego.
Komentarz
Dla kolejnej mikroskop, do podglądania wszytskiego (maniaczka zwierzątek, roślinek, owadów i innych ciekawych ).
Kolejnej zestaw koralików, gadzetow do robienia biżuterii (to taka nasza celebrytka, lubi się obwieszać wszytskie i stroić w tiule).
Najmłodsza dostanie kilka rzeczy po starszych dziewczynach oraz projektor (takie cuda co na suficie robi gwiazdki i inne takie)
Dla małżonka, zrobiona przez żonę czapka z porządnej wełny.
Dla mamy (jeszcze nie wiem)
Dla teściów bilety do teatru.
Dla męża bluza, uszyta przez znajoma krawcowa, z haftami wykonanymi przeze mnie.
Synek wymarzył sobie statek piracki, córka wielkie flamastry. Rodzice dostaną kilka płyt CD z muzyką swojej młodości. Bobo chce brum, brum, szukam czegoś pancernego.
https://www.instagram.com/reel/ClO8rmmsqVM/?igshid=MDJmNzVkMjY=