@In Spe, jeszcze nigdy nie udało mi się nic zrobić z batatami poza upieczeniem. Znikają natychmiast w czarodziejski sposób pozostawiając tylko objaw mlaskania.
@In Spe, jeszcze nigdy nie udało mi się nic zrobić z batatami poza upieczeniem. Znikają natychmiast w czarodziejski sposób pozostawiając tylko objaw mlaskania.
Ratunku! Nie mam pomysłu na jutrzejszy obiad Dziś była ogórkowa i spaghetti a co jutro ? Przy zalozeniu ze w czwartek mama mi da barszcz a syn zrobi burgery
To jutro pieczarkowa/jarzynowa lub krem z brokulow. Na drugie kaszotto ( kasza jęczmienna lub bulgur z kawałkami kurczaka(indyka) i warzywami( cebula, papryki różne kolory, cukinia do tego pomidorki koktajlowe lub kawałki zwykłych podane osobno.
Zarzucajka z kapusty. Na drugie kasza.orkiszowa z cebulą, kurczakiem.i pieczarkami. Jakie to pyszne i proste danie. U nas samo ale pasowałby ogórek kiszony lub surówka z kapusty kiszonej.
Komentarz
ależ te bataty są smaczne
Z komosa ryżowa, rukolą,fetą i granatem
Pycha
Przepis z kwestia smaku
Dziś była ogórkowa i spaghetti a co jutro ? Przy zalozeniu ze w czwartek mama mi da barszcz a syn zrobi burgery
Dwudniowe obiady to nie jest mus, po prostu muszę po zupie im dac cos jeszcze bo umierają z głodu;)
Na kolację się wyrobię z planowanym obiadem : tarta z kurczakiem i szpinakiem
Na deser bym lodow zjadła
własnej roboty
przyprawiłam porządnie farsz i są przepyszne
ciasto z mąki orkiszowej
Na drugie kasza.orkiszowa z cebulą, kurczakiem.i pieczarkami. Jakie to pyszne i proste danie. U nas samo ale pasowałby ogórek kiszony lub surówka z kapusty kiszonej.
Kasza jaglana i ogórki kiszone lub kapusta kiszona
Od dziś do 30 czerwca bez cukru, próbuję