P. uważa, że ketchup jest be (to raczej powtarzana opinia teściowej), ale używa.
Jutro kolorowy makaron ugotuję do tego samego mięsa i kapustę pekińską zapodam.
[cite] magg:[/cite]O, dzięki Monika! Przypomniałam sobie, że mam buraczki.
Niech no tylko się skrzywi, artysta jeden!...
magg są jeszcze takie sałatki, co mogą służyć za surówki, meskykańskie się zwą, w składzie jest fasola czerwona, kukurydza, groszek, jest bardzo koooolooorooowo.
[cite] magg:[/cite]O, dzięki Monika! Przypomniałam sobie, że mam buraczki.
magg są jeszcze takie sałatki, co mogą służyć za surówki, meskykańskie się zwą, w składzie jest fasola czerwona, kukurydza, groszek, jest bardzo koooolooorooowo.
Bingo! To ulubiona sałatka P. (ale nie moja)
W ogóle fasolę lubi...
Kapusty nie mam wlasnie i cierpie z tego powodu, a dostawa moze w kwietniu - takiej domowej, tej ze sklepu nie jemy, bo ocet sam... Uwielbiam z kiszona kapusta i u nas w domu wszyscy kochamy kapuste, ja potem tylko zdycham po niej...
AB tak zrobie, potraktuje jak tortille !!!
Marcela znasz karkowke pieczona w kapuscie kiszonej ??? zaraz monitor zaslinie na wspomnienie:fx:
Komentarz
aż się oblizałam:bigsmile:
Nasze ogórki... Pamiętam jaką miałam radochę, jak w zeszłym roku pierwszego znalazłam w ogródku:bigsmile::bigsmile::bigsmile:
Jest z Pomorza, nie ze Sląska - tak gwoli wyjaśnienia.
Mąż powiedział, że mało kolorowe...ale zjadł
Wczoraj kur z zielonymi warzywami.
Jutro kolorowy makaron ugotuję do tego samego mięsa i kapustę pekińską zapodam.
Bingo! To ulubiona sałatka P. (ale nie moja)
W ogóle fasolę lubi...
pomidora i ogorka nie jemy poki naszych polskich nie ma od "chlopa"...
AB ale to patent dobry! Musze zapamietac !!!
AB tak zrobie, potraktuje jak tortille !!!
Marcela znasz karkowke pieczona w kapuscie kiszonej ??? zaraz monitor zaslinie na wspomnienie:fx:
*Olesiu dziękuję:ih: