A jak się komuŝ chce dopieprzyć , to nawet 30 lat po nawròceniu będzie się wyciągać tę ciemną stronę mocy , w ktorej ktoś był. Ale to raczej małostkowi ludzie tak czynią, i chyba wcale nie wierzą w realność zmiany życia kogokolwiek i tego co ktoś czynił a od dawna nie robi tego.
Wygrany w sensie, że jest pewien, że co by nie zrobił i jakie zarzuty by nie usłyszał to część społeczeństwa pójdzie za nim w slepo i będą go bronić do upadłego bez jakiejkolwiek refleksji. Zresztą już zaczął umoralniac innych.
A przytoczysz sprawę oklamania pacjentki? Nie znam więc nie mogę się ustosunkować. Słyszałam tylko o głośnej sprawie powołania się na klauzule sumienia.
To doczytaj.
To było nieuprzejme.
Jasne, kobieta może wybrać ginekologa, pytanie co liczy się dla niej bardziej - medialny światopogląd lekarza, czy jego kompetencje, podejście do pacjentki i uczciwość.
Ale pozwolisz, że dorosłe osoby będą same decydować o swoich wyborach? Czy pragniesz by się tłumaczyly?
To dyskusja w internecie, nikt nikomu nie zabroni wyboru lekarza. Napisałam, bo zwłaszcza w niektórych mediach przedstawia się jakiś sztuczny podział wspaniałego Chazana kontra abortera Dębskiego, tak jakby aborcja była jedyną rzeczą którą ten drugi się zajmował. Już prędzej Dębskiego nazwałabym lekarzem który walczy o życie.
@Ojejuju to bardzo podobnie jak z księżmi. Im bardziej wierzący cenią jakiegoś kapłana za mądrość, odwagę i prawosc, tym głośniej środowiska pozakoscielne & koscielno - modernistyczne go opluwają i nie zostawiają suchej nitki.
Mogłabyś podać nazwisko takiego mądrego, odważnego i prawego według wierzących (też nim jestem, jak zresztą cała moja rodzina) księdza, który jest opluwany?
Nie znalazłam żadnych nieprzychylnych artykułów ze "środowisk pozakoscielnych". Ten rzekomy zakaz wypowiedzi dla niego to jak rozumiem ze strony środowisk "koscielno - modernistycznych"?
Gdańsk dostanie nową karetkę neonatologiczną, pieniądze ze zbiórki w dniu pogrzebu Adamowicza oddane zostaną w całości na hospicjum. Można tu na forum dyskutować do upadłego czy to rozgrywka zamierzona, czy niezamierzona. ja tego nie wiem. Mam nadzieję, ze skorzystają na tym dzieci i chorzy z hospicjum.
Pół dyskusji o rozliczaniu Owsiaka z pieniędzy fundacji, zarzucanie mu złodziejstwa, prania pieniędzy itp. Fakty są takie, że z prowadzonej obecnie zbiórki pieniądze zostaną przeznaczone na hospicjum i karetkę neonatologiczną. To źle???
O co chodzi z plastusiami Pani Pieli? Obejrzałm animacje te o Owsiaku akurat - dla mnie żadna jakaś rewelacja (choć trzeba przyznać laleczki dość ciekawie zrobione ) a w necie zwolennicy OWsiaka piany na ustach dostali - zasypali Pielę komentarzami pełnymi mowy nienawiści i pogróżek te plastusie to takie trendy sa i maja duży zasięg oglądalności czy jak - ze zwolennicy Owsiaka sie tak wkuli ?
Pewnie o to samo o co dostawali piany przeciwnicy "Ucha prezesa" poczucia humoru nie mają i tyle. Nie widziałam tych plastusi ale one chyba latają na kurwizji, którą to bojkotuję. Tefałen zresztą też dla równowagi.. .
tak wynika z opisu - ja to widzialam na you tube
nie widzialam wpisow dotyczacych ucha prezesa wiec nie wiem jak byly mocne - ale czy tez grozili pobiciem itd ?
No pytam gdzie to funkcjonowało bo serio nie wiem.
Ja tez noe wiem. Ale to jest tak prymitywne i prostackie,ze gag oparty na pośligu na skórce od banana i Benny Hill w porównaniu z tym to szczyt wysublimowanego i inteligentnego zartu
nie o owsiaku - dokladnie afera rozpetala sie bo tam na tym filmiku - jeden z 200zl banknotow byla gwiazda Dawida - byly na ten temat artykuly z zdjeciami z stop klatki
Komentarz
Zresztą już zaczął umoralniac innych.
Nie znalazłam żadnych nieprzychylnych artykułów ze "środowisk pozakoscielnych". Ten rzekomy zakaz wypowiedzi dla niego to jak rozumiem ze strony środowisk "koscielno - modernistycznych"?
Fakty są takie, że z prowadzonej obecnie zbiórki pieniądze zostaną przeznaczone na hospicjum i karetkę neonatologiczną. To źle???
Zbiórka dalej trwa
https://www.facebook.com/donate/785858165083164/789886194680361/
te plastusie to takie trendy sa i maja duży zasięg oglądalności czy jak - ze zwolennicy Owsiaka sie tak wkuli ?
Ato oddolna inicjatywa mojej sąsiadki.
https://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/Ponad-5-mln-zl-w-wirtualnej-puszcze-prezydenta-n131162.html
to wszystko jest ....
disgusting
Ale to jest tak prymitywne i prostackie,ze gag oparty na pośligu na skórce od banana i Benny Hill w porównaniu z tym to szczyt wysublimowanego i inteligentnego zartu