No jak zwgkle ostatnio brakuje mi naszego "podziekuj" Bardzo Wam dziekuje Mysle ze obkupie w te tory wzzystkie dzieci. Roczniaka i trzylatka a takze kuzynostwo 4 i 6. Tylko im musze jednak tansze kupic niz te z winda. Mam nadzieje ze tez da rade.
Wiec tak kupiam na allegro od sprzedawcy zabawkidzieciom bo tory mial najtansze. Ceny 74 i 94 (94 za ten ze spiralami) i 127 za ten z winda. Ten sprzedawca mial tylko kuriera.
ja polecam lalki molly & friends ....moja 8- latka ma taką (5 letnia siostra też się nią bawi)
...tylko że ja upolowałam na ciuchu za grosze...tak ponad 100 kosztują świetnie wykonana, duża 63 cm, plus że pasują noworodkowe ubranka, więc łatwo garderobę dokupić...ja kilka zmian też w lumpeksie młodej kupiłam
w tym roku chce kupic jeden prezent dla chlopcow : maly elektornik i jeden prezent dla dziewczynek wagę. Mam nadzieje, ze im posluzy i bedamiec frajde z zabawy i wydaje mi sie ze obie zabawki są w duzej mierze takze edukacyjne.
PS - mam dwoch chlopcow i trzy dziewczyny prawie w tym samym wieku :-*
sekrety elektroniki dostał rok temu mój pięciolatek. bardzo mu sie podobało, uzywa do tej pory, robi własne konstrukcje. ale to typ cierpliwy, z zacięciem inzynierskim i dbający o swoje rzeczy. tak więc, wszystko zalezy od dziecka
little bits - wygląda świetnie. cena tez świetna, niestety.
Moja córka ma i mi się to podoba, zwłaszcza dla starszych dzieci, ale nie na taką dłuższą zabawę jak ciastolina czy ciasto plasto. Fajne eksperymenty z magnesem można robić, brudzi jak byłaby mocno podgrzana.
Komentarz
chciałam takie:
zna ktos takie zestewy? mozna je łaczyc?
i teraz pytanie za 100 p. czy do tych zastawów sa dołaczone kulki? i jakie to kulki takie szklane?
@Marcelina, chyba Ty wiesz coś więcej o tym konkretnym zestawie?
Fajna zabawa.
Bardzo Wam dziekuje
Mysle ze obkupie w te tory wzzystkie dzieci. Roczniaka i trzylatka a takze kuzynostwo 4 i 6. Tylko im musze jednak tansze kupic niz te z winda. Mam nadzieje ze tez da rade.
u Himka to hit
Ale radocha...
Ten sprzedawca mial tylko kuriera.
...tylko że ja upolowałam na ciuchu za grosze...tak ponad 100 kosztują
świetnie wykonana, duża 63 cm, plus że pasują noworodkowe ubranka, więc łatwo garderobę dokupić...ja kilka zmian też w lumpeksie młodej kupiłam
PS - mam dwoch chlopcow i trzy dziewczyny prawie w tym samym wieku :-*
little bits - wygląda świetnie. cena tez świetna, niestety.
Widzę, że slaba inwestycja, jednak.
nie wiem jaka jakość itp. bo nie sprawdzałam
np. http://allegro.pl/quercetti-georello-jungle-2336-50el-dante-i5818184904.html
chodzi mi o to, jak pracują, czy nie przeskakują, nie zacinają się (mieliśmy kiedyś innej firmy, dużo tańszy i działał kiepściutko)