@mysikrolica my mamy kola zebate... I chociaz idea mnie nienprzekonuje bo sama nie widze w tym sensu, a moje dziecko nie podchwycilo, to musze przyznac ze sie nie zacinaja. Troche sie telepia na boki, ale ogolnie uznalam ze sa na tyle fajne i ciekawe ze czekaja na lepsze czasy a inne zabawki tej firmy kupilam. Moj 3 latek na to za maly chyba.
dziękuję za głosy mamy od kilku lat układankę z kolorowymi pinezkami / gwoździkami quercetti i dzieci ją lubią kółka kuszą... już nie na teraz, ale może jakieś imieniny...
Piasek kinetyczny formuje się jak piasek:) Więc się trochę rozpada. Podobno najlepszy ten co kosztuje min 100 zl, ale ja używałam tańszego i też się świetnie sprawdzał.
Zależy na ile dzieci, ale absolutne minimum to myśle 2 kg. No i w zimie piaskownica miejska odpada. Różne rzeczy róznym dzieciom podchodzą i rodzicom też.
Figurki zwierzatek wiejskich. Ktos gdzies w necie? W sklepach z zabawkami pojedznce 13-36zl. F.ma obsesje. Jakby tak sie znalazl zestaw z rolnikiem i traktorem w normalnej cenie to mam dziecko z glowy. Zakladalam, ze to bedzie tanszy interes niz duplaki... Macie jakies sprawdzone? Albo moze ktos sie chce pozbyc? Wazne zeby byly w miare realistyczne, nie 'zabawkowde';-)
tej samej firmy co mamy arkę noego jest też ciągnik ze zwierzętami plastikowymi (gadający). arka nie wiem jakiej firmy ale ma na dole www.dumeldiscovery.pl model 31880. Hit od 3 lat - niezniszczalny
u nas arka noego na rok Felki była. I nawet się zastanawialam czy tego Himciowi nie kupić ale zwiezątka się pokrywały i kupiłam ostatecznie wóz straży pożarnej i teraz nie wiem czy dobrze zrobiłam
U nas woz strazy pozarnej byl rok temu pod choinka dla P- wtedy 2 latka. Bawia sie obaj codziennie. Ze nie wspomne ze "sssssssss" to drugie "slowo" naszego K, ktory generalnie mowi tylko "ta-ta" na wszystko. No ale "sssssss" tez "mowi" i macha przy tym miniaturowym wezem. Straz jest super.
niby tak - on ma fazę na "pożar" czyli samochód straży ale albo są fisher price już za bardzo maluchowe jakby, albo te mega trwałe za min 150 albo trochę na wyrost z elementami, które zapewne ulegną uszkodzeniu - kupilam lidlowy za niecałe 80zł ze zbiornikiem na wodę. Himek akurat dba o swoje samochody - F. potrafi jednak w złości rzucić jego samochodami. Poza tym sporo tam elementów, które potrafią od tak po prostu odpaść przy zwykłej zabawie. No i dalej nie wiem czy dobrze zrobilam
A nasz traktorek się popsuł, kurka nie śpiewa i juz nie jeździ. Ale wciąż śpiewa. Pan Domelek farmę miał... masakra Arka Noego za to niezniszczalna już kolejny rok
Komentarz
Zobaczymy, czy sie sprawdzi.
Dzieci tez entuzjazm slaby.
Moj 3 latek na to za maly chyba.
mamy od kilku lat układankę z kolorowymi pinezkami / gwoździkami quercetti i dzieci ją lubią
kółka kuszą... już nie na teraz, ale może jakieś imieniny...
I nie byl to piasek za 20 zl, a za 50 zl, wiec i oczekiwania wieksze.
Moze chodzi o te brakujace piec dych!
nie siadaja na piasku, wiec pozwalam
kilogram maja, moze brakuje drugiego
Dwoch malych ludzi do zabawy, wydaje mi sie, ze piasku kinetycznego maja wystarczajaca ilosc. cos nie gra. moze jakis lewy tez nas piasek.
Macie jakies sprawdzone? Albo moze ktos sie chce pozbyc? Wazne zeby byly w miare realistyczne, nie 'zabawkowde';-)
Hit od 3 lat - niezniszczalny
uż’ywki na allegro 55
na olx gdynia też ok 50
nowy 84
Antek dostał na roczek i dopiero jak miał 4 lub 5 był w stanie się z nim rozstać
I nawet się zastanawialam czy tego Himciowi nie kupić ale zwiezątka się pokrywały i kupiłam ostatecznie wóz straży pożarnej i teraz nie wiem czy dobrze zrobiłam
Arka Noego za to niezniszczalna już kolejny rok
I traktor i arkę ! Dostał już z rok temu - oby dwa to hity.
A ile my się staraliśmy rozszyfrować ten tekst @Namorowa…