Nie mogą z tym serialem... Patrzę na Corę i od razu widzę matkę Kevina samego w domu. Patrzą na hrabiego i od razu widzę tego pana Andrewsa z Titanica Camerona. Patrzę na lady Sybil i od razu widzę pomieszanie Angeliny Joli z Taylor z Mody na sukces...
Podczepiam się do Martyny. Męczymy "Homeland", ktróy jednak jest trudny i o trudnych sprawach, a do tego Meter bezustannie wyłapuje nieścisłości w fabule, pff.
Aż się wziełąm za ten odcinek do ćwiczeń. Po co mi nowy serial, moge oglądać go wkółko;) W ogóle marzy mi się umiejętność szycia takich ubrań ... Albo @Małgorzata, ciebie wrobie w szycie , a jabędę je haftować. Wyszywanie mi najlepiej wychodzi.
@OlaodPawla Nieee no to było wiadomo od początku, że się tak skończy, żaden spoiler. Nie spodziewałam się tylko, że tak szybko ich scenarzysta połączy, bo wątek nośny był
Komentarz
Nie gadaj takich rzeczy na koniec weekendu
spałam do 13.30
Wstałam, kawusia czekała, kaczucha w piekarniku, buraki ugotowane
jak pozwalają to co se będę żałować
ja w życiu nie oglądałam tyle seriali co przez ten ostatni tydzień
w dodatku po nocach
Armagedon
Jakoś mnie nie powalił........
edit: w Downton ofkorsik, bo Fargo to znam
Patrzę na Corę i od razu widzę matkę Kevina samego w domu.
Patrzą na hrabiego i od razu widzę tego pana Andrewsa z Titanica Camerona.
Patrzę na lady Sybil i od razu widzę pomieszanie Angeliny Joli z Taylor z Mody na sukces...
A ja wcale i ani jednego takiego skojarzenia
Cora :x
Męczymy "Homeland", ktróy jednak jest trudny i o trudnych sprawach, a do tego Meter bezustannie wyłapuje nieścisłości w fabule, pff.
Coś lekkiego?
Ale czekam na propozycje
Trzeba było uprzedzać, że to będzie spoiler!!! Dzięki:P
W ogóle marzy mi się umiejętność szycia takich ubrań ...
Albo @Małgorzata, ciebie wrobie w szycie , a jabędę je haftować. Wyszywanie mi najlepiej wychodzi.
Nieee no to było wiadomo od początku, że się tak skończy, żaden spoiler.
Nie spodziewałam się tylko, że tak szybko ich scenarzysta połączy, bo wątek nośny był
ale nie powiem