Babcia jest jednakowoż typowa dla swoich czasów, i na przykład mówi, że bardzo sie angażowała w opiekę nad swoimi dziećmi. Koleżanka zdziwiona: "Naprawdę, ja sobie raczej wyobrażałam, no wiesz, widywanie dzieci specjalnie ładnie ubranych, na godzinę". Na co babcia: "Well, but it was an hour EVERY DAY!".
Obejrzałam dwa docinki. Zaczyna się ciekawie zobaczymy co bedzie dalej. Niestety nie dościgłam wersji z subtitles i jest mi przykro z tego powodu bo angielszczyzna rzeczywiście przednia!!!
Niech was wszystkich drzwi ścisną, człowiek se chodził spać o normalnej porze a nie się wkręcał w jakieś losy bohaterów i teksty starszej pani. Więcej was nie czytam, strzelam fochem, od dziś będę Tadeuszem na onecie.
A ja potrzebuję link do ostatniego odcinka drugiej serii. Na zalukaj chyba są pomieszane 8 i 9, bo coś mi się wątki rwą... A na anyfiles nie ma wcale..
Komentarz
Ale się wciągnęłam - aż mi mąż dogryza
Tylko czemu te siostry takie wredne dla siebie?
Do Londynu to Oni też jeżdżą
Kobiety w moim wieku w obecnej rzeczywistości radzą sobie lepiej niż niejeden mężczyzna
miało być " moje" , nie zauważyłam , że android napisał co napisał
Na co babcia: "Well, but it was an hour EVERY DAY!".
http://video.anyfiles.pl
Wersje z lektorem też chyba mają.
Więcej was nie czytam, strzelam fochem, od dziś będę Tadeuszem na onecie.
a rozmowy pani Crawlay( matki Matthewu) i starszej pani Grantham
majstersztyk
Na zalukaj chyba są pomieszane 8 i 9, bo coś mi się wątki rwą...
A na anyfiles nie ma wcale..
To sa moi przodkowie. Ja to czuje we krwi i sie pytam gdzie sie podziala moja służba
5 sezon w trakcie
Ogląda 4 odcinek
-jestem u dzieci , oglądam fajny serial u synowej , pa
To chyba abimania mi się rozwija po rodzinie; )