Jaka ja zapóźniona jestem! Dopiero co odkryłam ten serial! X_X
Ale nie ma tego złego - Wy już to macie za sobą a ja się rozkoszuję
Ale swoją drogą, co jest takiego w serialach, że człowieka tak wciąga? Ja od wczoraj obejrzałam cały pierwszy sezon, utknęłam na pierwszym odcinku drugiego, bo po angielsku jest, a po polsku jakiś inny, jakby dwójka od razu wchodzi... I muszę męża poprosić ładnie o wgranie napisów, bo nie wszystko ogarniam. Ale już mam plan - będę oglądać najpierw w oryginale, a potem powtórkę z napisami, żeby chłonąć lepiej.
Oczywiście, że wątek widziałam wcześniej, ale mnie tytuł nie zainteresował, więc olałam
Skończyłam Podobało mi się... Chciałabym móc prowadzić konwersacje z taką rezerwą, taktem i nutką złośliwej ironii, jak oni to robili Zdaję sobie oczywiście sprawę, że nad dialogami pracował sztab ludzi, jednakowoż miło by było tak umieć. Pamiętacie rozmowy i pertraktacje Miss Patmore z Mr Carson i Miss Hughes o pożyciu małżeńskim tych dwojga? Miszczostwo świata! Ani jednego zbędnego słowa, wszystko zrozumiane i tak naprawdę nikt nic nie powiedział... No i mój prywatny oscar dla Lady Violet. Za całokształt.
Dzięki za odgrzebanie wątku Powiedzcie, gdzie znajdę ostatni sezon w oryginale do obejrzenia w necie za free? (wiem, mam wymagania;) Mam 5 pierwszych na płytach (z dodatkami, miejscowym mogę pożyczyć), ale bez końcówki mi łyso
Byłam jeszcze we wrześniu, bardzo miło spędzony czas. Dla mnie to uczta dla zmysłów, piękne zdjęcia, muzyka, język aktorów, stroje, scenografia. Można odpłynąć na te 2h
Komentarz
Może plenery mniej imponujące, ale za to kostiumy mam wrażenie jeszcze lepsze.
Ale nie ma tego złego - Wy już to macie za sobą a ja się rozkoszuję
Ale swoją drogą, co jest takiego w serialach, że człowieka tak wciąga? Ja od wczoraj obejrzałam cały pierwszy sezon, utknęłam na pierwszym odcinku drugiego, bo po angielsku jest, a po polsku jakiś inny, jakby dwójka od razu wchodzi... I muszę męża poprosić ładnie o wgranie napisów, bo nie wszystko ogarniam. Ale już mam plan - będę oglądać najpierw w oryginale, a potem powtórkę z napisami, żeby chłonąć lepiej.
Oczywiście, że wątek widziałam wcześniej, ale mnie tytuł nie zainteresował, więc olałam
Cały wątek nadrobiłam właśnie, bo myślałam, że może strony jakieś inne polecićie do oglądania, ale nie, wszystkie już znam...
http://www.filmweb.pl/serial/Blindspot%3A+Mapa+zbrodni-2015-741834
Podobało mi się...
Chciałabym móc prowadzić konwersacje z taką rezerwą, taktem i nutką złośliwej ironii, jak oni to robili
Zdaję sobie oczywiście sprawę, że nad dialogami pracował sztab ludzi, jednakowoż miło by było tak umieć.
Pamiętacie rozmowy i pertraktacje Miss Patmore z Mr Carson i Miss Hughes o pożyciu małżeńskim tych dwojga? Miszczostwo świata! Ani jednego zbędnego słowa, wszystko zrozumiane i tak naprawdę nikt nic nie powiedział...
No i mój prywatny oscar dla Lady Violet. Za całokształt.
Poki co nic mnie nie zaskoczylo.
Powinnam pisac scenariusze.
Powiedzcie, gdzie znajdę ostatni sezon w oryginale do obejrzenia w necie za free? (wiem, mam wymagania;) Mam 5 pierwszych na płytach (z dodatkami, miejscowym mogę pożyczyć), ale bez końcówki mi łyso
Dlatego napisalam NIC a nie łeeee cienki.
Wlasnie umarla Sybil, moja ulubiona bohaterka.
moje nowe hasło
Warto? Bo zamierzamy się wybrać?
Mąż by się raczej wynudził.