Zapowiedz dla fanow Maggi Smith - w listopadzie na ekrany kin w UK ( miejmy nadzieje, ze i w Polsce ) wejdzie film z nia w roli glownej - ' Lady in the van'
Meggi Smith rzeczywiście wymiata w DA. Lubię ten serial. Bardzo lubię. W mega szybkim tempie dościgłam sezon 5. I aż mi szkoda oglądać dalej, bo zaraz się skończy to, co dostępne...
wczoraj próbowaliśmy obejrzeć ostatni odcinek, tam gdzie zwykle oglądaliśmy niestety była dostępna tylko wersja oryginalna, jak w końcu mąż znalazł z napisami, to przesuniętymi w czasie, uśmialiśmy się nieźle, ale wolałabym znaleźć taki link, że wszystko działa w swoim czasie
szkoda ! chociaż ja nie znam dokładnie przeszłości, więc nie wszystko "łapałam" np. dlaczego szofer ma dziecko , które wychowywane jest z dzieckiem Mary dlaczego szofer mieszka z państwem a nie ze służbą ?
Pochwalę się w tym wątku, że dostałam od Kuzynki DA sezony 1-5 z wszelkimi dodatkami :> Pierwsze 5 minut oglądania (nigdy wcześniej nie oglądałam, choć miałam zamiar) i uwielbiam :x
Ja mam zawsze stracha, że coś tam kliknę i będę maiął tysiąc wirusów od tego. matka6 , niech ci synowie Adblocka czy cóś zainstalują. Ponoć pomaga, tylko nie mam tak kompetentnych synów
Komentarz
http://www.galeriawielkopolska.info/szkudla.html
E. Lepszy link
15:35 TVP1
Downton Abbey
s. 4 odc. 1 - serial, Wielka Brytania 2013
np. dlaczego szofer ma dziecko , które wychowywane jest z dzieckiem Mary
dlaczego szofer mieszka z państwem a nie ze służbą ?
Wie ktoś gdzie można w sieci obejrzeć?
Link! Link!!!
matka6 , niech ci synowie Adblocka czy cóś zainstalują. Ponoć pomaga, tylko nie mam tak kompetentnych synów
ja jestem starsza pani z lękami i nieufnością wobec internetu