Witaj, nieznajomy!

Wygląda na to, że jesteś tutaj nowy. Jeśli chcesz wziąć udział, należy kliknąć jeden z tych przycisków!

dieta dr. Ewy Dąbrowskiej

1234568»

Komentarz

• Miałam zamiar, ale przez obecną sytuację, nie mogę się zdecydować, chodzę zakręcona, nie mam nastroju na przygotowywanie potraw, zakwasów, siekanie warzyw, a kawa mi wchodzi gładko.  :/ Poza tym i tak muszę gotować pozostałym, bo tylko ja bym była na dwo, więc zwlekam. Jak wchodzę do warzywniaka, to patrzę spod oka na sałaty i kapusty, ale na razie do mnie nie przemawiają. 
    Podziękowali 2Skatarzyna Leli
  • Ja chcę zacząć pod koniec przyszłego tyg. Ale tylko 2 tyg planuje, nawet tyle mi ciężko wytrzymać. Na razie odstawiłam cukier i kawę. 
    Podziękowali 1Skatarzyna
  • edytowano lipiec 2022
    Zacznij od zdrowego rozsądku - cała tajemnica zdrowego stylu życia.
    Tylko to mało efektowne. Marketingowo nie chwytliwe. Trudno się tym przyjaciółce pochwalić, no bo niby czym.
    Nie to co jakieś wydziwaczone diety, jakieś obco brzmiące nazwy różnych specyfików do niczego itd
    Poza tym warto jest poczytać sobie o ziołach, które mogą wspomóc odchudzanie.
  • Zaczęłam kolejny raz.
    Wczoraj.
    Tak jak w ubiegłym roku, planuje trzy tygodnie ścisłej diety warzywno owocowej i trzy wychodzenia. 
    Podziękowali 3Elf77 Ewasz babka4
  • Zaczęłam kolejny raz.
    Wczoraj.
    Tak jak w ubiegłym roku, planuje trzy tygodnie ścisłej diety warzywno owocowej i trzy wychodzenia. 
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.