To chyba ta sama firma, która szyła golf mojemu tacie. Nie-do-zdarcia. Nie wiem, ile dziesięcioleci on w nim chodzi, ale że patrzeć już nie mogę, to dostanie nowy od wnuków na dzień dziadka
A propos szczepionki, to widzieliście filmik z kanału HRejterzy "Program do sterowania ludźmi po szczepieniu?" Oczywiście, nie wkleję bo jestem analogowa.
No na naszych pipidowkach powoli poprawiają, choć bez głowy czasem te drogi robią no ale punkty z uni się liczą. @TecumSeh jechałeś wojewódzka 835 na odcinku od Biłgoraja do granicy z Podkarpackim? Dopiero się za to biorą bo stan opłakany a mimo że to droga wojewódzka obciążenie ruchem jak na krajowce..także jest lepiej ale jeszcze kilka lat i będzie już naprawdę super
Popatrzyłam na reklamę z historycznej gazetki. I tak sobie pomyślałam, że może to miało sens, żeby odzież dla zwykłych ludzi fotografować na zwykłych ludziach?
Komentarz
Siateczka wymiata
Fajne komentarze. Może ktoś wklei obrazek z drugiego komentarza
O, a ja mam wręcz przeciwne odczucia: na wschodzie rewelacyjnie się jezdzi , na zachodzie (okolice Kudowy, Dusznik etc) tragedia.
jeszcze raz
potem w okienku edycji posta kliknąłem prawym i wklej