Zerknęłam na kilka wpisów na tym profilu. Naprawdę mam problem z uwierzeniem, że ktoś to robi na serio, raczej wygląda na prześmiewczy. Ale jeśli to jest na serio, to takiej kumulacji głupoty dawno nie widziałam
edit: nie no, to musi być ściema. Co prawda ta strona istnieje dość długo, ale... nikt o zdrowych zmysłach nie wychwala Che Guevary słowami "cześć i chwała bohaterom"... prawda?
nikt o zdrowych zmysłach nie wychwala Che Guevary słowami "cześć i chwała bohaterom"... prawda?
A nie, to akurat nieprawda. Ów zbrodniarz wojenny jest idolem od cholery ludzi z rozmaitych krajów, ras i kultur.
W zasadzie łączy ich tylko jedno - brak krzty rozumu.
No toż mówię, nikt o zdrowych zmysłach i raczej miałam na myśli nasze polskie podwórko, ale fakt, nie uściśliłam tego. Zresztą nieważne, już nie ciągnę dalej, bo się kolejny offtop tutaj zrobi
Komentarz
Za to można otworzyć czekoladę i równocześnie chipsy- wszyscy się zlecą do czekolady a Ty w ukryciu pożeracz chipsy.
edit: nie no, to musi być ściema. Co prawda ta strona istnieje dość długo, ale... nikt o zdrowych zmysłach nie wychwala Che Guevary słowami "cześć i chwała bohaterom"... prawda?