Nie, skończyło się cc. Ale ja nie byłam zdeterminowana na naturalny. Zresztą wywoływanie porodu po cc, to słabe jest bardzo- oksytocyna plus leżenie pod ktg cały czas
Nie, skończyło się cc. Ale ja nie byłam zdeterminowana na naturalny. Zresztą wywoływanie porodu po cc, to słabe jest bardzo- oksytocyna plus leżenie pod ktg cały czas
Oj tak. Dokładnie to samo przeszłam przy Franiu i też w końcu CC. Najważniejsze, że już po drugiej stronie i że szczęśliwie.
Proszę was bardzo za Judytkę. Niepełnosprawną dziewczynkę. W ciągu 2 mies 7 zabiegów pod narkozą. W tym dwie poważne operacje jelit. Proszę was. Dwa dni temu miala operacje i znów jest na sali operacyjnej. Dostała krwotok. Tyle walki o nią... O jej życie. To moja kochana Judytka. ❤️
Proszę was bardzo za Judytkę. Niepełnosprawną dziewczynkę. W ciągu 2 mies 7 zabiegów pod narkozą. W tym dwie poważne operacje jelit. Proszę was. Dwa dni temu miala operacje i znów jest na sali operacyjnej. Dostała krwotok. Tyle walki o nią... O jej życie. To moja kochana Judytka. ❤️
„Odeszłaś cicho, bez słów pożegnania, Tak jakbyś nie chciała, swym odejściem smucić…czarna róża tak jakbyś wierzyła w godzinę rozstania, że masz niebawem z dobrą wieścią wrócić. /Ks. Jan Twardowski/
Judytka po dwóch miesiącach walki o życie dzielna wojowniczka nie pytała o sens operacji zabiegów nie skarżyła się na ból i cierpienie.
Odeszła przyoblekłszy skrzydła Anioła do niebieskiej krainy gdzie czekał na Nią Jezus z Matką swoją. ❤️
Proszę za mnie. Ostatnio mam wrażenie, jakby skupiło się na mnie wszystko, co złe. Dosłownie nic nie wychodzi, w pracy i w domu dni są bezproduktywne i problemy narastają. Proszę zwłaszcza o siły na jutrzejszy dzień w pracy, żeby wreszcie zakończył się ciągnący od kilku miesięcy problem, który spędza mi sen z powiek.
Komentarz
Zresztą wywoływanie porodu po cc, to słabe jest bardzo- oksytocyna plus leżenie pod ktg cały czas
@Polly dopiero doczytałam, również gratuluję!
Ale wysyp!
Niepełnosprawną dziewczynkę.
W ciągu 2 mies 7 zabiegów pod narkozą. W tym dwie poważne operacje jelit.
Proszę was.
Dwa dni temu miala operacje i znów jest na sali operacyjnej.
Dostała krwotok.
Tyle walki o nią...
O jej życie.
To moja kochana Judytka.
❤️