Za mnie. W środę idę do szpitala, w czwartek cesarka. Stres już odpalony na całego.
Do tego jutro rutynowy test na covid przed przyjęciem, boję się, że zarażę się w tej kolejce. Takiej okazji do złapania przez te 8 miesięcy jeszcze nie miałam.
Jeśli ktoś jeszcze nie śpi... Jedziemy do szpitala, dzwolniłam do mojego lekarza i kazał jechać. Nie będzie go, podobno skład dobry. Boje się strasznie. Chciałbym żeby zaczekali na niego do rana ale twierdzi, że raczej wezmą mnie od razu.
Dziękuję! Kochani jesteście. Około 2.30 urodziła się Róża. Nie taka malutka bo jednak 3260. Widziałam ją przez jakieś 10 s. Uprzejmie proszę o więcej bo ból mniej przerasta. Zupełnie inaczej niż przy Franiu. Nie mam pojęcia jak wstanę i na pewno nie zajmę się małą.
@Polly proś o przeciwbólowe, ja miałam po cc wieczorem późnym morfine, potem normalnie ketonal przez pobyt w szpitalu. Ale + o ile umiem. Witam piękną Różyczkę
Komentarz
Poproszę dziękczynnie, za jej 18. lat.
Staram się tak właśnie o tym myśleć, w dzień jeszcze jako tako, ale jak się obudzę w nocy, to jakoś optymizm mi nie wychodzi
Uprzejmie proszę o więcej bo ból mniej przerasta. Zupełnie inaczej niż przy Franiu. Nie mam pojęcia jak wstanę i na pewno nie zajmę się małą.
+
A za Ciebie nadal +++ , niech ulozy sie wszystko jak trzeba.