Bardzo proszę o modlitwę by udało się znaleźć dla mojego męża szybki termin artroskopii na nfz... kolano nieczynne, chodzi o kulach, nie pracuje, przełożeni wydzwaniają i proszą by wrócił. Z opuchlizną, wodą w nodze i uszkodzonymi łękotkami (łąkotkami?) nie ma jak pracować, nie wiemy już jak uprosić specjalistę o skierowanie na cito. Ja za tydzień mam cc, on zostaje sam z dziećmi w domu. Zaczynamy tracić rezon
Proszę o zdrowie dla Michaliny. Mąż dopiero wrócił ze szpitala, a córka twierdzi od wczoraj, że źle się czuje. Chce zrobić test na covida. Zaczyna mnie to przerastać.
Daj znać czy coś załatwiłaś, pamiętam w modlitwie. I ja proszę o modlitwę by test na korone był negatywny, by nas przyjęli na oddział imunologi dziecej..++++
Proszę o modlitwę za moją sąsiadkę, leży z w szpitalu , covida ma więc odosobnienie a ona nie umie bez ludzi, syn się kontaktował, podają jej tlen ona odrzuca widać że niechce się leczyć i chęci do życia znikły
Wierze w Wasza moc modlitwy dostalam prośbę wiec przekazuje
Rozpaczliwie prosze o modlitwe za Weronike, w 34 tygodniu ciazy lezy od 3 dni pod respiratorem w Grudziadzu z covidem. Stan sie pogarsza, dusi sie, temperatura narasta. W domu zostal maz z pieciorgiem dzieci, w izolacji. Prosze o szturm w intencji tej rodziny! Bog zaplac!
Komentarz
Ale obiecuje +
I ja proszę o modlitwę by test na korone był negatywny, by nas przyjęli na oddział imunologi dziecej..++++
dostalam prośbę wiec przekazuje
Rozpaczliwie prosze o modlitwe za Weronike, w 34 tygodniu ciazy lezy od 3 dni pod respiratorem w Grudziadzu z covidem. Stan sie pogarsza, dusi sie, temperatura narasta. W domu zostal maz z pieciorgiem dzieci, w izolacji. Prosze o szturm w intencji tej rodziny! Bog zaplac!
K
Ma do wycięcia znamię. Oby to była tylko profilaktyka.