Dziękuję, wszystko się udalo . TerZ czekamy na efekty. Mężowi przy zakładaniu wklucia, przed zabiegiem, pękła żyła i chcial zrejterowac, ale ostatecznie byl dzielny
To i ja w intencji mojego męża... Od 4 tygodni widzi podwójnie... U nas w szpitalu nie potrafili mu pomóc, jedziemy jutro w 18 rocznicę naszego ślubu do neurochirurga do Bydgoszczy. Oby dostał termin przyjęcia na oddział oraz zrobiono mu tam odpowiednie zabiegi tak, żeby udało mu się być na uroczystości bierzmowania naszej córki i I Komunii naszego syna. I żeby wyzdrowiał..
Dzięki! U nas chyba nic bardzo groźnego. Miał tomografię i rezonans. Stwierdzone wodogłowie, ale to być może jeszcze z lat szkolnych.. Moze to ono odpowiada za podwójne widzenie ( pewności nie ma), a jeśli nie, to możliwe że covid (2 miesiące temu przechodziliśmy..) Tylko nie może specjalnie funkcjonować, wiecie... z jednym okiem ...
Proszęo Modlitwę dla mamy wielodzietnej, która już jest po terminie i od piątku w szpitalu, żeby malutki chciał własnymi siłami urodzić się i o zdrowie mamusi i pierwszego syna .
Komentarz
Mężowi przy zakładaniu wklucia, przed zabiegiem, pękła żyła i chcial zrejterowac, ale ostatecznie byl dzielny
Dziękuję
Oby nic waszym mężom nie było bo czasem problemy ze wzrokiem oznaczają coś dużo gorszego, ale mam nadzieję że wszystko u was będzie ok!
Tylko nie może specjalnie funkcjonować, wiecie... z jednym okiem ...