Gorąco proszę o modlitwę za moją nowonarodzoną córeczkę,żeby się nie zaraziła żadnym choróbskiem. Wróciłyśmy dzisiaj ze szpitala do domu,a tutaj jedno dziecko z ospą,dwoje i mąż-jakaś grypa z silnym kaszle i wysoką gorączką
Muszę dziś zalatwic pewna trudną sprawe. Wydaje sie nie do przebrniecia. Ale nie trace nadziei. Rzecz dotyczy spełnienia czyjegos marzenia. Westchnijcie!
Dostałam smsa od znajomych z DK: "Szczęść Boże. W drugi dzień Świąt nasz syn uczestniczył w wypadku, którego był sprawcą
1 osoba nie żyje, 2 są w ciężkim stanie. Syn jest potluczony i ma pęknięty mostek. Stan fizyczny syna jest stabilny, znacznie gorszy emocjonalny. Prosimy o modlitwę w intencji sp. Ofiary i o zdrowie dla poszkodowanych oraz w intencji umocnienia i wybaczenia dla rodzin poszkodowanych oraz zdrowie i umocnienie dla Łukasza. Z Panem Bogiem"
Proszę w intencji Jadwigi. Już siedem miesięcy minęło od ostatniego udaru. Jest coraz słabsza. O siły albo o dobrą śmierć. Trudne to wszystko dla niej.
Proszę o to aby w usg w następna środę widać było zarodek bo podczas dzisiejszego badania (końcówka 6 tygodnia) nic nie było widać i bardzo się denerwuję - to moja pierwsza ciąża..
Bardzo proszę, błagam wręcz o modlitwę za miesięczną Michalinkę, która w zwiazku z bardzo skomplikowaną wadą musiała przejść wczoraj już drugą operację serca. Ostatnia doba była bardzo ciężka, serce zwalniało. O siły do walki dla niej i jej rodziców.
Komentarz
Wróciłyśmy dzisiaj ze szpitala do domu,a tutaj jedno dziecko z ospą,dwoje i mąż-jakaś grypa z silnym kaszle i wysoką gorączką
Westchnijcie!
Niestety
"Szczęść Boże. W drugi dzień Świąt nasz syn uczestniczył w wypadku, którego był sprawcą
O szczęśliwą drogę powrotną dla moich Bliskich.
O rozwiązanie trudnej sytuacji w pracy.
Bóg zapłać!
Dziękuję.
Dziękuję
Jak było?