W piatek 24 mam usg "genetyczne" , przeszłam w tej ciąży (aktualnie 12 tydzień) plamienia, infekcje grypopodobna, mam też zdiagnozowana tydzień temu cukrzycę. Bardzo proszę o wsparcie modlitewne w intencji zdrowia maluszka...
Przeklejam prośbę z komentarza na stronie adonai.pl: Proszę o modlitwę za Magdę i jej rodzinę. Zdiagnozowano u niej nowotwór na mózgu. Jest cudowną kobietą, żoną i mamą 5-ciu dzieci (najmłodszy synek 1 m-c a najstarszy 8 lat). Proszę przesłać tę wiadomość gdzie tylko możesz. Modlimy się o CUD. s. Jadwiga z Bogucic. Bóg zapłać!
Proszę o zdrowie dla bliskiej mi osoby, po wypadku nie wiadomo czy wstanie na nogi. Proszę też o spokój dla rodziny. Dziękuję. W głowie milion myśli, nie umiem się modlić.
Proszę o modlitwę za pomyślny przebieg jutrzejszej operacji serca 3 miesięcznej Michalinki. To będzie jej 4 operacja od urodzenia. Operacja nagła i ratująca życie. Dziewczynka jest w ciężkim stanie, ale walczy.
Operacja Michalinki się udała, w części była nowatorska. Taka wada i jej leczenie jeszcze nigdzie nie zostało opisane, profesor prawdopodobnie wykonał ją jako pierwszy na świecie. Dziękuję za modlitwę.
Proszę Was o gorąca i szybka modlitwe, nasz 3 i pół latek jechal na hulajnodze z górki i upadł uderzając głową o chodnik stracił przytomność na chwilę, zaraz przyjedzie pogotowie. Kreci mu się w głowie i płacze.
Komentarz
Za was kochani +++
I o zdrowie dla Forumowiczki bardzo proszę
Dziękuję
W Waszych intencjach +
Proszę o modlitwę za Magdę i jej rodzinę. Zdiagnozowano u niej nowotwór na mózgu. Jest cudowną kobietą, żoną i mamą 5-ciu dzieci (najmłodszy synek 1 m-c a najstarszy 8 lat). Proszę przesłać tę wiadomość gdzie tylko możesz. Modlimy się o CUD. s. Jadwiga z Bogucic. Bóg zapłać!