Znowu proszę o modlitwę za małego Leosia z chorym serduszkiem. Pojawiła się iskierka nadziei, leczenia chce podjąć się inny szpital w Polsce. Potrzebne jest jednak ponowne potwierdzenie i podanie przyczyny, dlaczego obecny szpital nie podejmuje się leczenia Leonka. Pierwsza operacja ratująca życie w nowym szpitalu mogłaby się odbyć jeszcze w październiku. Bardzo proszę o modlitwę, by udało się przenieść Leosia do szpitala, w którym podejmą się leczenia
Bardzo dziękuję za każdą modlitwę za malutkiego Leosia ❤ wreszcie pojawiły się dobre wieści! 2.11 Maleństwo wyrusza z Gdańska na oddział Kardiochirurgii do Poznania pod opiekę pana dr Marcina Gładkiego ❤, który będzie stabilizował serduszko Leosia, by mógł wyjechać na operację i leczenie do Bambino Gesú Ospedale Pediatrico w Rzymie!!! Bardzo proszę o dalszą modlitwę! Lekarze mówią, że serduszko Leonka jest już bardzo słabe i może zawieźć w każdej chwili
pracujesz? ja mogę w tej chwili pracować tylko i wyłącznie dzięki pomocy moich rodziców. Gdyby nie oni nie byłabym w stanie iść do pracy ( trójka dzieci ). Masakra co rząd wyprawia.
pracujesz? ja mogę w tej chwili pracować tylko i wyłącznie dzięki pomocy moich rodziców. Gdyby nie oni nie byłabym w stanie iść do pracy ( trójka dzieci ). Masakra co rząd wyprawia.
Ja też nie jestem w stanie pracować. Teraz to już wcale. Kiedy to minie...
Komentarz
++ w Twojej intencji, abyś coś odpowiedniego dla siebie znalazła.
Proszę z całego serca...
powodzenia!
+++