Okna pomyte,pralki 3 wyprane i jedno wyschło.Firanki zaraz prasuję i pościel piorę.Góra dała pogodę a od kilku dni padało i w prognozach deszcze a u nas słonce
Jak ja bym chciała, żeby najmłodszy osobnik przestał być już taki absorbujący. Chciałabym zacząć normalnie funkcjonować. Myć okna, sprzątać, prasować, gotować wtedy kiedy chcę a nie na raty, wtedy kiedy jaśnie książę ma akurat przez 20 minut dobry humor i nie wisi przy nodze lub przy piersi. Śniło mi się dzisiaj, że jestem w ciąży. Niestety był to sen z gatunku koszmarów.
ja mam na jawie koszmar na skrzyzowaniu papajek sie zepsol, mialam byc na 10 u pani 10km ode mnie zabrac sprzenty i guzik z tego dala czas na znalezienie transportu do 14 mam pojazd na 19 lub pozniej a pani chce remont zaczac dzis i dom trzeba oproznic
koszmarny dzien dalej choc wziasc pojsc i upic sie, tylko mam male problemy 1 nie pije nic nie jem nawet cukierkow z alkocholem 2 kasy na to nie mam a jak bym miala by bym na co inne przeznaczyla 3 jutro wraz bendzie taki sam koszmar
@Bea nie , za to pani ma do oddania stare graty i straszy klopotami w opiece jak nie wezme ,slubny ogladal skomentowal wystawil na dwor po wystawieniu powiedzial jej ze jak znajdzie transport to przyjedzie a teraz mowi ze nie pojedzie bo stare itd toz jak
byl to mogl tego nie wystawiac na dwor jak mu nie pasowaly meble powiedziec ze sa za duze/za male itd a nie zostawiac kogos na niedziele z zagraconym podworkiem do tego osobe ktora ma lat z 70
ojajego. nowa..to masz.. ciekawie..
ja tylko chcialam napomknac iz mamy 11sty medal wiec igrzyska pomimo kilku blamazy, z ciezarowcami na czele, jestesmy zmuszeni uznac za udane ;-)
Swoją drogą jedni się przejmują żeby komuś nie sprawić przykrości, a kobieta na siłę wciska coś czego chce się pozbyć bez żadnych skrupułów. Ech, chyba nie umiem się przyzwyczaić do ludzkiej bezczelności.
to tak bylam wzielam szalu nie ma z tych mebli kuchennych,ale okazalo sie ze jest stol ktory ja potrzebowalam,szafa jest do naprawy ale do ganku wstawie i postoi bendzie miejsce na kurtki odziez codzienna
slubny przesadzil i tyle a pewnie jak pomyje te mebelki to benda lepiej wygladac choc 2 lub 3 szafki nadaja sie raczej na zlom ale dalo sie cos wybrac ,tylko teraz zebym miala zdrowie i sile to poustawiac
Komentarz
Zaraz mąż przyjdzie z pracy to ruszymy do Trewiru. Wczoraj nam się nie udało.
Za to zaliczyliśmy miasto Luksemburg-katedra powalająca.
I fajny cmentarz tu w wiosce- malutki i kameralny, stare groby- niektóre ponad 200 lat
Chciałabym zacząć normalnie funkcjonować. Myć okna, sprzątać, prasować, gotować wtedy kiedy chcę a nie na raty, wtedy kiedy jaśnie książę ma akurat przez 20 minut dobry humor i nie wisi przy nodze lub przy piersi.
Śniło mi się dzisiaj, że jestem w ciąży. Niestety był to sen z gatunku koszmarów.
Idę sobie herbatę zrobić.
chciałam zrobić jej reklamę ;-)
@Katarzyna odbierała mój poród. I mówiła - rodzisz tak jak ja, nie przyj, samo powoli wyjdzie :-)
Obudziłam się przerażona
Lepiej